VKLA U14: Szegezdi Tamás értékelte a Győr elleni meccset

A mérkőzés előtt mindössze 5 ponttal volt előttetek a Győr, ők a tabella 3., ti pedig az 5. helyén álltatok. Mindkét csapatnak elengedhetetlen volt a 3 pont megszerzése, nehéz szombat elé néztetek.

-Hétvégén úgy léptünk a Győr otthonában pályára, hogy nyernünk kell. Gyuri bácsi meccs előtt azt kérte tőlünk, hogy agresszívan és bátran játsszunk, amit tökéletesen teljesített a csapat.

A mérkőzés jól indult, a ti irányításotok alatt több helyzet is kialakult, s a vezetést is sikerült megszereznetek, ám végül nem tudtatok pontot szerezni.

-A meccset mi kezdtük jobban, ez meg is látszott, mivel mi szereztük meg a vezetést. Sajnos kis idő múlva a Győr kiegyenlített. Úgy mentünk a szünetre, hogy 2:2 volt az eredmény.Tudtuk a fiúkkal, hogy ennél egy picivel több kell, ha meg akarjuk nyerni a meccset. A második félidőben is voltak helyzeteink, de sajnos kihagytuk. A Győr azt kihasználva, hogy a helyzeteinket nem tudtuk berúgni, egy szabadrúgás góllal beállította a végeredményt. Azt gondolom, hogy a helyzetkihasználásban kell még javulnunk. Sajnos véleményem szerint ez egy nem megérdemelt vereség volt, de nem lehet mindig nyerni...

2016.04.20. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu