VKLA U14: Szegezdi Tamás mesét a békéscsabai meccsről

Szombaton játszottátok az első bajnoki mérkőzéseteket a tavaszi szezonban. Ráadásul idegenben játszottatok, nem is közel.. A hosszú út ellenére maximálisan sikerült felvennetek a mérkőzés ritmusát.

-Az út Békéscsabára hosszú volt, de jól telt a fiúk társaságában. Gyuri Bácsi azt kérte az öltözőben a csapattól, hogy gyorsan, bátran játsszunk és támadjuk le az ellenfelet, amit sikerült is teljesítenünk teljes mértékben.

Szép játékot, nagyszerű megoldásokat láthattak a szurkolók!

-Mindenki jól teljesített ezen a meccsen. Cserék úgy álltak be, ahogyan kellett. Nekem nem igazán volt sok feladatom, mivel középpályán nagy mértékben már labdát is szereztünk, így kisebb teher hárult ránk. Természetes szerencsénk is volt ezen a meccsen, mert a Békéscsaba szerezhetett volna kétszer is gólt, de csak kapufa lett belőle. 

A 0:4-es félidőt követően végül egy gólzáporos mérkőzésen 0:7-re győztetek.

-Az eredmény magáért beszél, de nem szabad elbíznunk magunkat.Véleményem szerint még a passzok erősségén lehetne javítani, hogy még gyorsabb legyen a játékunk.

..pedig már az őszi játékotokhoz képest is nagyon sokat gyorsult a csapat. A héten hogyan tovább?

-Következő meccsen a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia ellen kell pályára lépnünk, így már fejben mindenki arra a meccsre készül.

2016.02.29. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu