VKLA U14-U15-U16 felkészülési mérkőzések

U15

Vasas Kubala Akadémia- Honvéd 0-6 (0-4)

Budapest, Illovszky Rudolf stadion, műfüves pálya. 2014.08.06. 9:00 óra

Összeállítás: Molnár – Csongvai, Czibulya, Baranyi, Bodnár–Módly, Váradi, Nagy B – Papp, Kovácsréti, Suhvasztov

Második félidős játékosok: Mráz, Nagy , Radnó, Turóczi, Feka, Eichenvalder, Szirmai, Borbély

Gól:

Komódi László, vezetőedző: Hétközi edzőmérkőzésünket hazai pályán a Honvéd csapatával játszottuk. Nagyon jó fizikai adottságokkal és rendkívül motivált játékosokkal találtuk magunkat szemben. A tempóval nem is volt gond, mert szinte nekünk ugrott a Honvéd. Nehezen tudtunk erre az agresszív játékra reagálni, mert sem fizikailag sem mentálisan nem bírtuk felvenni velük a versenyt. Bíztam benne, hogy csapat szinten, vagy legalább egyénileg tudunk egy-két olyan megoldást a pályára felvinni, ami az előrelépés jeleit mutatja. Ezt meg is kaptam pár játékostól! Nagy Bence és Kovácsréti Márk extra megoldásai (cselei) a mezőnyben jó pár alkalommal zavart keltettek a Honvéd védők között, de összességében ez a mérkőzés nem rólunk szólt. Gratulálok a Honvédnak a játékához.

Vasas Kubala Akadémia - Honvéd  2:2 (1:2)

Budapest, Illovszky Rudolf stadion, műfüves pálya. 2014.08.06. 11:00 óra

Összeállítás: Kemenes B. - Kalmár O. , Mogyorósi V., Horváth L., Veress D. - Baráth G. , Kálnoki K. Zs. , Bocskai B. - Armann. , Fialovszky M., Dombai B.

Cserék: Bánfalvi D. , Belső M. , Zigler G. , Kovács O. , Baczó P. , Benyó I., Edőcs D.

Gól: Benyó I., Dombai B.

Mónos Tamás vezetőedző: A Fáy utcában fogadtuk a Honvédot. A sípszó után nagyon kiegyenlített volt a párharc, de mégis nekünk sikerült megszereznünk a vezető találatot, amit Dombai Bálint szerzett meg nekünk. A gól után kicsit visszavett mindkét csapat és talán túlságosan is megnyugodtunk, mert a Honvéd megfordította az állást. A félidő végén így egy gólos hátránnyal fejeztük be az első játékrészt. A második félidőben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és nagyon nagy fölényben birtokoltuk a labdát. Szépen játszottunk és lecsaptunk a kóbor labdákra. Rengeteget veszélyeztettünk, de nem akart összejönni a gól. Ekkor érkezett Benyó Imre találata, amit bombagólként ünnepelhetett, hiszen több mint 16 méterről született. Voltak még lehetőségeink, de a mérkőzés végül 2:2-el zárult. Elégedett voltam a csapat teljesítményével, rengeteg egyéni alakítást láttam és végig csapatként működtünk.

U17

Vasas – Szolnok 1 – 1 (0 – 0)

Budapest Pasarét , műfüves pálya 2014.08.06. 11.00 óra

Összeállítás:

Démusz – Szilágyi, Kiss, Egyed, Bögyös – Micsinai, Durso, Rabatin R., - Danyis, Pápai, Bencze

Csere : Démusz – Lőrincz, Kiss – Maronga, Bögyös – Szász, Micsinai – Szecsei, Rabatin R. –  Erdélyi, Danyis – Rabatin Sz., Pápai – Pataki mind a szünetben.

Gól : Szecsei 65’-ben

Répási László vezetőedző: A vendég Szolnok csapatát a Pasaréti pályán fogadtuk edzőmérkőzésre.  A gyerekek saját „bőrükön” érezhették azt, hogy néha az is lehet eredményes, ha az ellenfél játékát elrontva, megnehezítve játszik egy csapat a mérkőzés egyes periódusaiban.  Ha a félidei eredményt nézem, akkor igen, elérte célját az ellenfél, de csak azért, mert a kidolgozott helyzeteket nem értékesítettük. A játékunk helyenként igen szépen és gyorsan ment, távoli lövésekkel, szélről beadásokkal és kényszerítőkkel voltunk veszélyesek, összesen kb. 4-5 alkalommal. A vezetést sajnos nem sikerült megszerezni az első játékrészben. A szünet után a cserejátékosok sem tudtak sokkal eredményesebben játszani. A labdabirtoklás itt sem változott 80-20 volt a javunkra. Aztán egy távoli lövés után vezettünk, de az ellenfél egy támadást gólra váltott és kiegyenlített. Az összkép alapján a helyzeteket be kell rúgni, mert akkor már az ellenfélnek támadnia kell, ezáltal a lehetőségek száma megnő, több hely marad a támadások befejezésére.

Hajrá Kubala, Hajrá Vasas

2014.08.07. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu