U14 Zaka Gergő értékelte a Debrecen elleni meccset

Hétvégén az U15-ös csapathoz hasonlóan ti is Debrecenbe utaztatok. A bajnokság 25. fordulója előtt a heti felkészülésetekben egy edzőmérkőzés is szerepelt.

-Szombaton Debrecenben jártunk, de sajnos pont nélkül jöttünk haza. Pedig a héten keményen edzettünk, edzőmérkőzést is játszottunk Budakeszi csapata ellen. Az edzéseken a kontrák elleni védekezés gyakorlására fektettük a hangsúlyt.

A mérkőzés nem kezdődött túl szerencsésen és ráadásul egy fontos embereteket is nélkülöznötök kellett.

-A csütörtöki edzésen sajnos megsérült az egyik kulcsjátékosunk. A mérkőzést egy kicsit álmosan kezdtük, rögtön az 1. percben gólt kaptunk, de ezután - az első félidő második felétől - már jobban ment a játék. A debreceniek nagyon jól levédekezték a labdakihozatalainkat, ezért nem tudtuk a szokott játékunkat játszani.

Az első és a második debreceni találat után is a te góljaiddal sikerült egyenlítenetek, utána viszont mégis ellenfeleteké lett a 3 pont.

-A második félidő elején 2:2-re egyenlítettünk, de amikor a 63. percben a Debrecen megszerezte a 3. gólját, már nem tudtunk úgy visszajönni a mérkőzésbe, hogy további gólt szerezzünk. Következő mérkőzésünket hazai pályán, a Honvéd ellen játsszuk, remélem sikerül összeszedni magunkat és jó meccset játszani!

2016.05.02. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu