U15 U15 - Mészáros Bálint: Az előnyünket jobban meg kell becsülnünk

Az MLSZ U15 I. osztályú bajnokságának 1. fordulójában Pál Zoltán vezetőedző korosztálya Pécsre utazott. Az őszi program nyitó találkozóján a PMFC együttesével 2-2-es döntetlent játszottak a fiatalok. A találkozó 8. percében Mészáros Bálint találatával szereztük meg a vezetést, a mérkőzést fiatal akadémistánk foglalja össze.

-Hétvégén Pécsre látogattunk, megvívni első bajnoki mérkőzésünket. Hat héten át készültünk, ami sikeresen zajlott le. Az utolsó héten főként a letámadás volt terítéken, de sok más feladatot is gyakoroltunk. Mindenki nagyon készült, próbáltunk ráhangolódni a mérkőzésre. A PMFC csapatával nem először találkoztunk, ezért pontosan tudtuk, hogy milyen erőt képviselnek. Mindenki egy kemény, agresszív és nehéz meccsre számított. Tudtuk, ha odatesszük magunkat és kellően összpontosítunk, akkor megnyerhetjük az összecsapást. Ez sajnos nem így alakult, bár az első félidőt mi irányítottuk. Vezettünk 2-0-ra a félidő végéig, de az egész mérkőzésen egy picit kapkodós játék jellemzett minket. A jövőben ezt nem követhetjük el, az előnyünket jobban meg kell becsülnünk, ebből tanulnunk kell. Mindenki nagyon szomorú és dühös volt, hiszen ez a mérkőzés már a kezünkben volt. Kicsit nagyobb rutinnal és helyzetkihasználással begyűjthettük volna a 3 pontot. Örültem, hogy egy góllal ki tudtam venni a részem a pontszerzésből.

A bajnokság 2. fordulójában hazai pályán lépnek pályára akadémistáink, szombaton 13 órától a DVTK együttese érkezik az U15-ös korosztályhoz. Ellenfelünk az 1. fordulóban 2-1 arányban legyőzte a Puskás Akadémiát.

-Hétvégén Diósgyőr csapatát fogadjuk, őket eddig még nem sikerült legyőznünk. Erős játékerőt képviselnek, a tavalyi szezonban is elöl helyezkedtek el a tabellán. A csapat munkáját jelenleg sérülések is nehezítik, de hiszem, hogy ennek ellenére sikerül megnyernünk a mérkőzést!

2017.08.31. 10:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu