U15 U15 - Szilágyi Zsombor: Lehetőséget kaptam, hogy bizonyítsak és fejlődjek

Szilágyi Zsombor nemrég érkezett a Vasas Kubala Akadémiára, azóta Pál Zoltán vezetőedző U15-ös korosztályában bontogatja szárnyait. Zsombor a TFSE Hegyvidékben kezdte pályafutását 7 esztendősen, de 5 év után úgy gondolta, hogy kipróbálja magát más sportágban is. A kosárlabdára esett a választása, az érdekesség pedig az, hogy éppen piros-kék színekben gyakorolta ezt nem is kevés ideig, hiszen a fiatal sportoló ezután 2 évig kosarazott.

-Két év után mégis úgy éreztem, hogy a focit jobban szeretem, így visszatértem a Hegyvidékbe. Abban az évben az MLSZ II. osztályú bajnokságában játszottunk, ahol 5. helyezést értünk el a csapatommal. A góllövőlistán 23 góllal végeztem, amivel az akkori klubomban házi gólkirály voltam. A BLSZ bajnokságban is letettük a névjegyünket, hiszen a csoportunkban bajnokok lettünk.

Zsombor a 2017/18-as szezon felénél került a Vasas Kubala Akadémiára, azóta az MLSZ U15-ös kiemelt bajnokságában szerepel.

-Jó közösség fogadott az Akadémián, a szakemberek odafigyelnek ránk és foglalkoznak a játékosokkal, próbálnak segíteni, amiben csak tudnak. Egyrészt ezért döntöttem a klub mellett, másrészt viszont azért, mert szeretnék komolyabban foglalkozni a labdarúgással, ezt pedig itt meg tudom valósítani, mert támogatnak, segítenek benne. Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy múltú csapatba sikerült bekerülnöm és annak is, hogy az I. osztályú bajnokságban játszhatok. Lehetőséget kaptam, hogy bizonyítsak és fejlődjek, s ez fontos nekem, hiszen itt szeretnék profi labdarúgóvá válni.

2018.04.10. 08:50

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu