U15 U15: Csapatunk Nyíregyházára utazott szombaton

Az U15-ös korosztály hétvégi bajnoki mérkőzését követően Kaporani Bertalan foglalta össze tapasztalatait. Akadémistánk elsőként a mögöttük álló időszakról beszélt.
-A csapatunk 7 hét felkészülésen ment keresztül, ezen időszak alatt erős nemzetközi együttesek ellen játszottunk barátságos mérkőzéseket. A keretünk néhány taggal bővült a téli felkészülés alatt, de voltak távozó játékosok is, ráadásul a sérülések most is hátráltattak minket.

Csapatunk Nyíregyházára utazott szombaton, a tavaszi forduló első bajnoki mérkőzése után levonta a tanulságokat tehetséges labdarúgónk.
-Tudtuk, hogy egy masszív ellenféllel fogunk találkozni, akik kiválóan védekeznek. Úgy tudom ők is igazoltak a szünetben pár játékost, ezáltal erősebbek is lettek. A Nyíregyháza elleni mérkőzést nagyon jól kezdtük, sokat birtokoltuk a labdát, ennek köszönhetően sikerült betalálnunk. A gól után sajnos kicsit visszavett a csapat, így érkezett is a gyors válasz. A második játékrészben szétszórtabbak voltunk, de így is sikerült helyzeteket kialakítanunk, a gól megszerzése azonban nem jött össze. A mérkőzés végén egy balszerencsés kontra során átvette a vezetést riválisunk, válaszolni pedig már nem maradt idő. Azt gondolom, a jövőben arra kell figyelnünk, hogy magabiztosabbak legyünk, valamint, nagyobb figyelemmel lépjünk pályára. Hétvégén a Kecskemét csapata ellen javítani kell!

2017.03.02. 15:53

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu