VKLA U15: Döntetlen Békéscsabán

Békéscsaba – Vasas Kubala Akadémia 1-1 (1-1)

Összeállítás: Bánfalvi – Kovács, Oláh, Váradi, Puskás – Vékony, Ziegler, Kálnoki – Halmai, Zaka, Rétyi

Csere: Nyirati, Armaan, Katona, Dombai, Müller, Fialovszky, Benyó

Gól: Halmai

Vezetőedző:

Ellenfelünk rendkívül egyszerű taktikát választott minden irányításuk alá kerülő labdát megpróbáltak a védelmünk mögé rúgni, majd az így keletkező zavart kihasználva, gyors támadóik révén gólhelyzetet kialakítani. Időbe telt, míg a körülményekhez játék közben tudtunk alkalmazkodni, és elkezdtük merni a saját tempónkat, stílusunkat futballozni.                    

Az első félidő második részében, aztán sikerült felhoznunk ellenfelünket. A folyamatos rossz helyezkedésünkkel védekezésben, és a felesleges, sok kis szabálytalansággal (a kapunktól 25-30 méteres távolságra) rendre életveszélyes szabadrúgásokat ajándékoztunk a Békéscsaba csapatának, akik egy ilyen szabadrúgás után ki is egyenlítettek.

A második félidőre még egy fokozattal feljebb kapcsoltunk, de a mindent eldöntő találatot nem sikerült az ellenfél kapujába juttatnunk.  Összességében nem érdemeltünk győzelmet, mert nemcsak a bekapott gólnál hibáztunk, hanem a helyzetek befejezésénél is. Amennyiben megtanulunk, ezekkel a lehetőségekkel élni, akkor majd feljebb tudunk lépni egy szintet.

Hajrá Vasas!

2016.02.28. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu