VKLA U15, U12 - Edzőmérkőzés

 

U15

Vasas Kubala Akadémia – MTK 0:0 (0:0)

Budapest, Kövér L. u., műfüves pálya, 2013.01.25. 16:00 óra

Összeállítás:

I.félidő: Fodor – Egyed, Dali, Szalai, Fritz – Ferenczi-Bakó, Bakó, Komódi – Gulyás, Pataki, Tóth.

II.félidő: Fodor – D’Urso, Szalai, Botos, Fritz ( Egyed ) – Tóth ( Ferenczi-Bakó ), Pozsonyi, Jándék – Erdélyi, Honti, Kemerle.

Pintér Tamás, vezetőedző:

Ebben a naptári évben, most játszottunk először, de ez nem látszott a csapaton. A hideg ellenére is élvezték a fiúk, amit csináltak, voltak ugyan hullámvölgyek, de ehhez nagyban hozzájárult a remek játékerőt képviselő hazai csapat is. Mindkét csapat futballozni akart, és kellemes meglepetés volt, hogy nem látszott az „idény eleji forma”. J A próbajátékosok is kitettek magukért, nem okoztak csalódást.

 

 

U12

Vasas Kubala Akadémia – Tabán U13       7:0 (5:0)

Pasarét, műfüves pálya, 2013.01.25. 17:30 óra

Összeállítás:

Bánfalvi D. – Mogyorósi V., Kalmár O., Nagy Zs., Puskás Zs. – Fialovszky M., Dankó M., Váradi M. – Pigler B., Kálnoki-Kis Zs., Baráth G.

Csere:

Hegyes Z. – Fialovszky M., Halmai Á. – Váradi M. helyett, Kovács O. – Pigler B. helyett, Kovács D. – Baráth G. helyett, Németh R. – Kalmár O. helyett a szünetben.

Gól: Kálnoki Kis Zs.(2), Pigler B., Fialovszky M., Baráth G., Németh R., Halmai Á.

Harmati Tamás, vezetőedző:

Nagyon jól kezdtünk, látszott a gyerekeken, hogy nagyon várták már az első edzőmérkőzésünket. A labdaszerzéseinknek, visszatámadásainknak köszönhetően folyamatosan az ellenfél térfelén tudtuk tartani a játékot, és már az első helyzeteinket gyorsan sikerült gólra váltanunk. A meccs folyamán több technikai és taktikai hiba is előfordult, így a játékunk nem tudott nagyon folyamatos lenni, túlságosan türelmetlenek voltunk, ezért ezen mindenképpen változtatnunk kell a későbbiekben. Örömteli volt azonban, hogy kivétel nélkül mindenki mutatott szép egyéni megoldásokat és hogy a sok gólt tudtunk szerezni. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá Vasas Kubala

2013.01.27. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu