VKLA U15: Halmai Ádám beszélt a felkészülési meccsekről

A DAC játékosai külső szemlélő szemével is fizikai fölényben voltak veletek szemben, ti viszont rendre alakították ki a szebbnél szebb támadásaitokat.
-Harcias, küzdelmes mérkőzést játszottunk a dunaszerdahelyiekkel. Az összecsapás több mint egy órás késéssel kezdődött (ellenfelünk busza koccant), ami egy kicsit „leültette” a társaságot. Mindkét csapat előtt több gólszerzési lehetőség adódott, de végül csak egy gól született, amivel megnyertük a mérkőzést.

Megnyertétek, a győzelmet érő találatot pedig te szerezted.
-Személy szerint a gólom mellett több nagy lehetőségem is volt, de ezeket nem sikerült értékesítenem. Remélem, majd a bajnoki mérkőzéseken nagyobb százalékban használom ki a helyzeteimet.

Említettük már a fizikai fölényt, de mégis hogy érzed, mi volt a csapatodban az a plusz, amely győzelemre segített benneteket?
-Fizikálisan erősebbnek éreztem az ellenfelet, viszont játékban föléjük tudtunk kerekedni. Szép támadásokat vezettünk. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk.

Ez a mérkőzés is egy állomásnak tekintendő a felkészülés teljes folyamatában. A héten a Csepel érkezik hozzátok elsőként, milyen játékra számítasz?
-Szerdán a Csepel csapatát fogadjuk hazai pályán. Nem igazán tudom, hogy jelenleg milyen játékerőt képviselnek, mivel utoljára körülbelül két éve játszottunk ellenük. Akkoriban nagy harcokat vívtunk a pályán, váltakozó sikerrel. Úgy emlékszem, nagyon meg kellett küzdenünk a sikerért. Remélem, most is hasonlóan jó színvonalú mérkőzést játszunk majd egymás ellen, amiből sokat tanulhatunk.

2016.02.09. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu