VKLA U15: Halmai Ádám értékelte a hétvégi meccset

Fölényes és magabiztos győzelmet arattatok hétvégén, gratulálunk!

-Tudtuk, hogy a tabella utolsó helyezettje látogatott hozzánk, de ennek ellenére nem becsültük le őket. Nagyon könnyű mérkőzésre nem számítottunk, hiszen ősszel is csak 2 góllal tudtunk nyerni, de most hazai pályán jobban ment a góllövés. A 7:0-ás eredmény mellett még számos helyzet maradt kihasználatlanul. A játékunk jobb volt a múlt hetinél, de még van hova fejlődnünk. Az eredmény nem tesz elbizakodottá minket, dolgozunk tovább, hogy a hibáinkat kijavítsuk.

Tovább növelted góljaid számát, ezzel pedig házi gólkirály vagy az Akadémia U15-ös csapatánál.

-Nekem is sikerült 2 gólt rúgnom, s ezzel már 9 gólos vagyok a góllövőlistán. Csatárként fontos, hogy gólt szerezzek, de emellett a gólpasszt is nagyra értékelem, mint amilyet Dombai Bálint adott nekem a hétvégi mérkőzésen. Nyilván azt is tudom, ahhoz, hogy helyzetbe kerüljünk, a csapat összmunkája is szükséges.

Pedig kezdetben nem ezen a poszton játszottál.

-Évekkel ezelőtt még középpályásként szerepeltem, itt a Vasasban vált belőlem támadó, amit nagyon megszerettem. Felnőtt meccseken is inkább a csatárok helyezkedését, játékát figyelem.

Nyilván egy csatár számolja a góljait, kitűzi a céljait...

-Tavaly 10 gólig jutottam, de idén szeretném ezt a számot túlszárnyalni. Jó esélyem van rá, hiszen most 9 gólnál tartok. Próbálok koncentrálni minden helyzetnél, hogy minél nagyobb százalékban kihasználjam őket. Nyilván, ha egy csapattársam jobb pozícióban helyezkedik, akkor lepasszolom neki.

Biztos van olyan gólod, ami kedves a szívednek, amire büszkén emlékszel vissza!

-A legemlékezetesebb gólomnak talán a Ferencváros ellen szerzett találatomat mondanám, amikor egy lövőcsel után visszahúztam a labdát a jobb lábamra, majd a rövid sarokba rúgtam.

2016.03.22. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu