VKLA U15: Halmai Ádám és Bánfalvi Dániel beharangozója

Halmai Ádám
 
Szombaton lejátszottátok idei első bajnoki mérkőzéseteket Békéscsabán, ahonnan egy döntetlennel zárult találkozó után 1 pontot sikerült hazahoznotok.
 
-Nagyon vártuk már az első bajnoki mérkőzést, ennek szellemében készültünk egész héten. Szerettünk volna győzni, a 3 pontot megszerezni és ezáltal előrébb lépni a tabellán. Hosszú, fárasztó út után léptünk pályára, talán ennek köszönhető, hogy egy kicsit pontatlanabbul kezdtük a mérkőzést. Az ellenfél kapkodó játéka a mi csapatunkra is átragadt, ami egyébként nem jellemző ránk.
 
Időbe telt, mire fel tudtátok venni saját játékstílusotokat.
 
- Az első félidőben a gólunkon kívül nem igazán tudtunk kialakítani nagyobb helyzeteket, de ugyanez elmondható a Békéscsabáról is, így 1:1-es félidei eredménnyel vonultunk be az öltözőbe. A második játékrészben mi birtokoltuk többet a labdát és sikerült helyzeteket is kialakítanunk. Az ellenfél csapata kontrára rendezkedett be, próbálták a két gyors csatárukat indítgatni, de ezeket nagyrészt sikerült hatástalanítanunk. Összességében talán mi egy kicsit közelebb álltunk a győzelemhez, de meg kellett elégednünk a döntetlennel. Reméljük a következő fordulóban javítunk.
 
A felcsúti csapatot fogadjátok szombaton, ellenfeletek a Videotonnal 1:1-es döntetlent játszott az első tavaszi fordulóban.
 
-A hétvégén az élmezőnyben tanyázó Puskás Akadémia csapata látogat hozzánk, akikkel a téli felkészülési mérkőzésen 4:4-es döntetlent játszottunk. Szerintem ez a mérkőzés már nem lesz ilyen gólgazdag, nagy küzdelemre és jó játékra számítok. Szeretnék ismét gólt szerezni!
 
Bánfalvi Dániel
 
Első bajnoki mérkőzéseteken már a félidőben beállítottátok a végleges eredményt.
 
-A tavaszi szezon első mérkőzését Békéscsabán játszottuk. Az ellenfelünk főleg a védekezésre koncentrált, ennek ellenére sok helyzetet sikerült kialakítanunk, de ezekből sajnos csak egyet tudtunk gólra váltani. Csakúgy, mint a Békéscsaba csapata, így szerintem igazságos döntetlen született.
 
A mérkőzést követő napokban volt idő a további munkára, mire fektettétek a hangsúlyt?
 
-A héten a csapat a főleg a támadásvezetést,és a befejezéseket gyakorolja.
Második tavaszi bajnoki mérkőzéseteken az a Puskás Akadémia látogat hozzátok, akik szintén 1:1-es döntetlent játszottak.
 
-Hétvégén a tabella 2. helyén álló Felcsútot fogadjuk. Nagyon nehéz meccsre számítunk, hiszen tudjuk, hogy az ellenfelünk milyen veszélyes a rövid passzos játékával.
 
Az őszi mérkőzésetek nem végződött jól, de a téli felkészülés alatt volt lehetőség a változtatásra.
 
-Az őszi meccsünkön már a szünetre 4 gólos hátrányba kerültünk, ahonnan már sajnos nem tudtunk fordítani, 6:2 -re kikaptunk. A mostani meccsre sokkal jobban rá fogunk koncentrálni és remélem, hogy jó játékkal és eredménnyel fogjuk elhagyni a pályát!
 

2016.03.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu