VKLA U15: Katona Csongor hétvégi értékelése

Első tavaszi bajnoki mérkőzéseteket 1:1-es döntetlennel kezdtétek Békéscsabán. A második találkozóra egy igen erős ellenfelet vártatok Felcsútról, milyen munka előzte meg a mérkőzést?
 
-Múlt héten hétfőn oldalról érkező beadásoknál a támadó és a védekező fejjátékot gyakoroltuk, csütörtökön is ezen volt a hangsúly, hogy hogyan érkezzünk a kapu elé illetve hogyan védekezzük le a kapu elé érkező beadásokat. Kedden a felkészülés végéhez érve felmérések voltak, szerda pihenő, pénteken pedig a meccsre hangoló szokásos edzés.
 
Nem volt ismeretlen számotokra a Puskás Akadémia játéka.
 
-Mivel már a felkészülés során játszottunk a felcsútiakkal, tudtuk, hogy agresszívak mind a támadásaiknál, mind védekezésben. Számítottunk rá, hogy próbálják játékkal kihozni a labdát és birtokolni majd.
 
Bár a mérkőzést ti irányítottátok, mégis ellenfeletek szerzett gólokat. Mit gondolsz, mi az oka ennek és mi az, amiben változtatnotok kell?
 
-Nem sikerült csapatszinten elég szűken tartani a pályát védekezésnél, ezért többször is mögénk kerültek a gyors szélsőik. Kicsit kreatívabbaknak kell lennünk a jövőben a támadó zónában, mert nekünk is meg voltak a helyzeteink csak nem sikerült értékesíteni őket. Jobban használták ki a kapu előtti lehetőségeiket illetve nagyon jól kezdték a meccset amit mi nem tudtunk lereagálni, talán kicsit megilletődöttek voltunk.

2016.03.08. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu