VKLA U15: Nike Premier Cup beszámoló

Nike Premier Cup

Csoportmérkőzések:

Vasas Kubala Akadémia – Puskás Akadémia 0-1 (0-0)

Vasas Kubala Akadémia – Siófok 3-0 (2-0)

Vasas Kubala Akadémia – Videoton 0-1 (0-1)

Keret: Bánfalvi, Nyirati, Dombai, Horváth, Oláh, Puskás, Armaan, Váradi, Ziegler, Halmai, Fialovszky, Rétyi, Vékony, Pusztai, Kovács, Kalmár, Stojka, Kiss

Vezetőedző:

Az első csoportmérkőzésünket a Puskás Akadémia ellen játszottuk ahol összeszedetten, kreatívan és nagy ambícióval játszott a csapat. Több lehetőségünk volt az ellenfél kapuja előtt, de nem sikerült értékesítenünk egyet sem. Védekezésben akadtak hibák, de jóval egységesebbek voltunk, mint az előző meccseken.

A második mérkőzésen a továbbjutásért a csoportból a Siófok csapatát fogadtuk, nagy tempóval és nagy erővel kezdtük a játékot, letámadásainkból sok veszélyes helyzetet sikerült  kialakítanunk aminek 3 rúgott gól lett az eredménye.

A harmadik mérkőzésen a Videoton ellen játszottunk ahol a döntőbe kerülés volt a tét. Szervezetten és türelmesen játszottunk. A védekezésünket kicsit mélyebbről indítottuk végig uralva a mérkőzést kombinatív játékkal próbáltunk helyzeteket kialakítani. Az első félidőben végig és a második félidő nagy részében is mi domináltunk, abszolút felfedezhetőek voltak a stílusjegyeink. Jó volt látni, hogy ebben, a megszokottnál jóval magasabb tempóban is uralni tudtuk a játékot. Sajnos azonban a helyzeteinket, lehetőségeinket és a meccslabdánkat nem tudtuk kihasználni. Remélem ezt a játékot és mentalítást tovább visszük a bajnoki mérkőzésekre.

Hajrá Vasas Kubala! 

2015.10.08. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu