VKLA U15: Singh Armaan értékelte a szerdai győzelmet

A Fradi ellen egy fergeteges 2.félidőt produkáltatok, de a győzelem elmaradt, a Főnix ellen gólzáporos és fölényes sikert arattatok, egy hete pedig Pécsett hagytátok a 3 pontot.

-Az elmúlt időben sajnos nem jöttek az eredmények, ezért ez egy különösen fontos mérkőzés volt számunkra, mindannyian bizonyítani akartunk.

Változtattatok valamin az elmúlt mérkőzésekhez képest?

-Tudtuk, hogy ellenfelünknek gyors támadói vannak, ezért kicsit változtattunk a felálláson. Nagyon odafigyeltünk,hogy szögletekből, illetve kontrákból ne kapjunk gólt/gólokat. A Nyíregyháza egy remek képességekkel rendelkező csapat, de mindenképpen megpróbáltuk a saját, kreatív és kombinatív játékunkat játszani, ami remekül sikerült.

A győzelemből mindenki kivette a részét a pályán és a pálya szélén is, viszont az egyik találatot Te szerezted és ez igen fontos volt ezen a meccsen.

-Az én szerepem többnyire a támadás szervezése volt, ezzel szemben a védekezésből is keményen ki kellet vennem a részemet. Különösen örülök a győzelmünknek, mivel az én gólommal nyertünk, ami nekem az első volt a bajnokságban. Mindenek felett örülök, hogy nyert a csapat és annak, hogy végre jó teljesítményt tudtam nyújtani. Úgy érzem, hogy mától ezen az úton fog haladni a csapat, és a bajnokság végére javíthatunk a jelenlegi pozíciónkhoz képest.

2016.03.31. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu