VKLA U15, U14, U12-es bajnoki mérkőzések

U15

Vasas Kubala Akadémia – DVTK 2:4 (1:2)

Budapest, Pasaréti út, 2013.05.25. 11:00 óra

Összeállítás: Tóth Kende – Honti, Egyed, Botos, Fritz – Komódi, Dali, Ferenczi-Bakó – Gulyás, Pataki, Halász

Cserék: Tóth Keve, Láng, Kemerle

Gólszerző: Ferenczi-Bakó, Öngól

Pintér Tamás, vezetőedző:

Hiányos keretünk ellenére is jó iramban és felfogásban kezdtük a mérkőzést, és Ferenczi-Bakó révén vezetést is szereztünk az 5. percben (1-0). Ellenfelünk kicsit álmosan kezdett, és nehezen tudta kontrollálni játékunkat a félidő közepéig. A 20. percben váratlanul egyenlítettek a diósgyőriek egy szabadrúgásgóllal (1-1), és ettől kezdve átvették a kezdeményezést. A 38. percben egy bedobás után, a kapu elé érkező labdára csak vendégjátékos érkezett, és vezetéshez juttatta csapatát (1-2). Fordulás után, ismét próbált regimentünk kezdeményezően fellépni, azonban nem volt átütőerő támadásainkban, míg vendégeink biztosan adogattak mezőnyben. Az 59. percben egy váratlan lövéssel növelte előnyét a DVTK (1-3), mi pedig futhattunk az eredmény után. Pataki erőszakos játéka révén sikerült szépíteni, igaz, ehhez kellet egy közbenyúló diósgyőri védő is (2-3), ám mire újabb lendületet vettünk volna, fellazuló védelmünk mellett ismét kétgólosra növelte a különbséget a villámgyors miskolci jobbszélső (2-4). Lehet mondani, hogy papírforma eredmény született, de játékban nem maradtunk alul. Továbbra is hatékony támadójátékunk a hiányosságunk, és a saját kapunk előtti határozottságból is kevesebbet mutattunk ezen a napon.

Hajrá VASAS! Hajrá KUBALA!

 

U14

 UTE - Vasas Kubala Akadémia 0-2 (0-2)

Fóti úti sporttelep(Cérna pálya), füves pálya, 2013.05.28. 15:00 óra

Összeállítás: Fodor- Farkas, Kiss, Csibra, Gál - Kovács Milán,György ,Rabatin - Rákos,Szabó,Szegedi

Csere: Hajnal, Katona,Pintér,Kristály,Varszamisz

Gól: Farkas, Szegedi

Komódi László, vezetőedző:

Londoni kirándulásunk jól sikerült és fantasztikus élményekkel lettünk gazdagabbak. Viszont a szezonnak nincs még vége, ezért hamar vissza kell rázódnunk a munkába. UTE elleni bajnokink játékával csak részben vagyok elégedett, mert sokan szenvedtek a frissesség hiányától, melegtől, pálya talajától és a türelmetlenségtől, ami majdnem a stílus jegyek (mérközés) elveszítéséhez vezetett. Hamar vissza kell nyernünk a formánkat és a hátralévő mérkőzéseken sokkal többet kell kihozni magunkból.

Hajrá Vasas Kubala! 

 

U12

UTE-Vasas Kubala Akadémia 0:5 (0:3)

Fóti út, Cérna pálya, műfű, 2013.05.29.15:00

Összeállítás: Bánfalvi D. – Kovács D., Mogyorósi V., Dankó M., Puskás Zs.– Baráth G., Váradi M., Halmai Á.– Fialovszky M., Kálnoki-Kis Zs., Pigler B.

Csere: Kalmár O. - Kovács D. helyett, Belső M. - Fialovszky M. helyett a szünetben, Hegyes Z. – Halmai Á. helyett, Németh R. – Mogyorósi V. helyett a 46. percben, Tóth M. – Baráth G. helyett, Kovács O. – Kálnoki-Kis Zs. helyett az 50. percben

Gól: Fialovszky M., Baráth G., Kálnoki-Kis Zs., Váradi M., Tóth M.

Harmati Tamás, vezetőedző:

A mérkőzés elejétől a saját játékunkat tudtuk játszani, de az első 20 percben meglehetősen meddő volt a mezőnyfölényünk. A támadóharmadban nem voltunk elég határozottak, és az ellenfél kapusa is jó napot fogott ki. A 22. percben aztán sikerül feltörni ellenfelünk nagyon lelkesen védelmét, és megszereztük a vezetést, majd a félidő előtt még két gyönyörű Vasas gólnak örülhettünk. A második játékrészben is sikerült a labdát nagy százalékban birtokolnunk, ezért a játék a mi irányításunk alatt maradt és a további gólok sem maradtak el, így ismét sikerült öt találatig jutni. Voltak nagyon jó egyéni teljesítmények, de csapatként is jól működtünk. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá Vasas Kubala Akadémia!

 

2013.06.01. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu