VKLA U15: Ziegler Gergő értékelte a hétvégi mérkőzést

A tabella 4. helyén álló Győr otthonába látogattatok szombaton. Ellenfeletek utoljára a Honvéd ellen játszott, akkor kikaptak idegenben. Milyen előjelekkel utaztatok a mérkőzésre?

-Egy évvel ezelőtt idegenben 3:1-re vertük a hozzánk hasonló erősségű Győr csapatát, ezt a hétvégén sajnos nem sikerült megismételnünk. A Győr a bajnokság egyik legerősebb csapata, néhány technikailag és fizikálisan is kiemelkedő játékossal.

Nem indult jól a mérkőzés.. összefoglalnád az okokat és azt, hogy mi az, ami másképpen kell tennetek a siker érdekében?

-A mérkőzés kezdetétől sok labdavesztés jellemezte a játékunkat, és játéksebességben sem értük el az ellenfél szintjét. A saját, rövid passzos, egyérintős játékunkat a megszokottnál kevesebbszer tudtuk megvalósítani, ezért nem tudtuk uralni a mérkőzést. Helyzetekig többször eljutottunk, de ezeket nem sikerült kihasználni, miközben elkerülhető gólokat kaptunk. Hétvégén a Kecskemét ellen agresszívebb fellépéssel, a saját stílusunkban játszva jobb eredményt fogunk elérni. Otthoni környezetben érvényesítjük ellenük a játéktudásban meglévő fölényünket, a győzelem mellett szép játékra törekedve.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.04.20. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu