VKLA U15/B felkészülési mérkőzés

U15/B

Vasas Kubala Akadémia – Airnergy FC  0-0 (0-0)

Fáy u, 2013.03.09.

Összeállítás:

Ruzicska Á. – Sári B., Horváth, Kuru, Varga. - Mohamed, Garai, Szalai, - Jándék, Domokos, Varjú

Cserék:

Kovács, Tóth, Varró, Filipovic, Bánáti, Peller.

Tóth Keve, vezetőedző:

Ellenfelünk magasabb osztályú bajnokságban játszik és a dobogó második helyén áll. Bíztam benne, hogy nagyon jó főpróba lesz a bajnokságra, és megmutatja hol állunk a felkészülésben.

A mérkőzés Célja: A tanult játékstílus érvényesítése a mérkőzésen. A labdatartásos játék felépítése a labdakihozatalokon keresztül, védekezésből a támadás befejezéséig.

A 15 éves játékosokat meg kell tanítani a mérkőzés azon mozzanataira, melyek sikeressé teszik a játékhelyzetek megoldását. A játék azon döntő pillanatait kell (időtényező) felismerni, ahol a labdarúgó tudása alapján képes technikai feladatainak végrehajtására.

A fenti elvek és gondolatok alapján raktam össze a csapatot és próbáltam a csak játékot képviseltetni. Ellenfelünk ebben nem volt teljesen partner, így egy erő - technika harc lett belőle, ami utólag nekünk sem volt baj, hiszen nem minden mérkőzésünk lesz gyalog galopp!

A mérkőzésen észleltük a még kijavítandó hibákat csapat és egyéni szinten is: pl. játékértelmezés, egyéniesség, néhány játékosnál erő és állóképességi hiányosságok, pszichés probléma.

Ezen hibák mellett, mégis gratulálni tudok a csapatomnak, akik ugyan gól nélküli mérkőzést, de jó hozzáállású (előre mutató) játékot mutatott.

Hajrá Csapat!

2013.03.12. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu