U16 U16 - A PMFC elleni találkozót Zaka Gergő foglalta össze

U16-os korosztályunk az elmúlt hétvégén a Fáy utcában lépett pályára. Horváth Gábor vezetőedző legénysége a PMFC együttesét fogadta a bajnokság 1. fordulójában.

-Szombaton megkezdődött számunkra a 2017/18-as bajnokság. A felkészülés jól sikerült, az egész csapat - fizikailag és szellemileg is - készen állt a rajtra. Az utolsó hét edzésein a letámadásra és a labdakihozatalokra helyeztük a hangsúlyt, valamint azt is tudtuk, hogy a pécsiek védekezését nehéz lesz áttörnünk. Mi domináltunk a mérkőzésen, ennek ellenére az első félidőben nem sikerült gólt szereznünk. Úgy mentünk ki a második játékrészre, hogy mindenképpen meg kell szereznünk a három pontot. Ez sikerült is, a végeredmény 3-0 lett - értékelte az első összecsapást Zaka Gergő.

A bajnokság 2. fordulójára ezúttal utaznak játékosaink, U16-os akadémistáink szombaton Miskolcon lépnek pályára. A diósgyőriek a bajnoki rajton a Grosics Akadémiához látogattak, ahonnan nem sikerült elhozniuk a három pontot.

-A következő mérkőzésünket a DVTK együttese ellen játsszuk idegenben. Ismerjük a játékukat, fizikálisan erősek és nagyrészt a kontrákra építenek, így ennek megfelelően készültünk ellenük a héten.

2017.08.31. 14:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu