U17 U16-17: Mai ellenfelünk a horvát élvonalbeli GNK Dinamo Zagreb

A Vasas Kubala Akadémia és a GNK Dinamo Zagreb kapcsolata nem újkeletű, hiszen az elmúlt évek folyamán szakmai stábunk több tagja, illetve korosztályaink is ellátogattak Horvátországba, bepillantást nyerve a zágrábi klub akadémiájának működésébe.
Horvátország legnépszerűbb klubja büszke múlttal rendelkezik, utánpótlásképzése pedig világhírű, U19-es korosztályuk nem véletlenül nyerte meg többek között 2013-ban a Manchester United Premier Cup világdöntőjét is. A European Club Association (ECA) 2011-ben végzett felmérése alapján a Dinamo Zagreb utánpótlásképzése olyan klubok között szerepel az élvonalban, mint az AFC Ajax, az FC Barcelona, az FC Internazionale Milano, a Sporting CP, vagy az Arsenal FC. Olyan játékosokat neveltek ki a világ labdarúgásának, mint a liverpooli hátvéd Dejan Lovren, az FK Sahtar Doneck színeiben futballozó Eduardo Da Silva, vagy a Real Madrid klasszisai Luka Modrić és Mateo Kovačić.
Idén februárban, a téli felkészülés alatt akkori U17-es korosztályunk 2-1-es játékot produkált a horvátokkal, míg U16-os csapatunk 2-2-es döntetlennel végzett.
Akadémiánk delegációja ezúttal a nyári felkészülési program részeként utazik Zágrábba. U16-17-es korosztályaink hétfőtől a keszthelyi edzőtáborban, napi két edzéssel hangolnak az idei szezonra. Évek óta hagyományosan nemzetközi összecsapás is része a felkészülési programnak, ennek megfelelően a mai napon 17.00 és 18.40-kor kezdődnek a GNK Dinamo Zagreb - Vasas Kubala Akadémia találkozók.
Hajrá Vasas Kubala!

2018.08.08. 10:12

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu