U16 A Fradi ellen az ág is minket húzott

FTC - Vasas Kubala Akadémia 8-1 (2-0)

Budapest, Népligeti sportcentrum, műfüves pálya. 2016.04.30. 12:00 óra

Összeállítás: Hutvágner – Nagy Z, Tóth D, Arday, Papp O – Módly, Delea, Eichenvalder – Deák, Ráth, Dienes

Második félidős játékosok: Hutvágner (Arday) – Ráth, Tóth D, Delea, Deák – Suha, Feka, Aszalós, Kerék

Gól: Aszalós 73’ percben

Kiáltva: Dienes 59’ percben, Hutvágner 83’ percben     

Vezetőedző:

Szerettük volna folytatni a remek szereplésünket a Fradi ellen, de csúfos vereséget szenvedtünk! Nem kezdődött jól a mérkőzés, mert egy perccel a kezdés előtt a játékvezető nem engedélyezte Baranyi Bence játékát, ezért szinte bemelegítés nélkül kellet cserélnünk a védelemben.

Zavarodott kezdésnek meg is volt a következménye, mert a Fradi kitűnő támadói megérezve a sebezhetőségünket három perc alatt rúgtak nekünk két gólt. Ilyen helyzetben megpróbálni mérkőzésben maradni nagyon nehéz, de húsz perc elteltével valamilyen szinten sikerült. Kevesebb labdát veszítettünk a középpályán és hosszabb ideig birtokoltuk a labdát. Egy támadásunkból jogosan megítélt büntetőhöz is jutottunk. Sajnos a tizenegyes kimaradt így nem sikerült a szépítés a szünet előtt.

Félidőben ismét kényszerű cserét kellet végrehajtani sérülés miatt, ami megint nagy zavart okozott a csapatnak a folytatásban. Fegyelmezetlenség miatt az 59’ percben elkövetett szabálytalanságból kapott piros lappal még mélyebbre sodortuk magunkat. Ezután már minden poszton és játék helyzetben felülmúlt minket a Fradi. Hutvágner Gergely kapusunk kiáltása után szinte komolytalanná vált a találkozó. Nyolc emberel és egy mezőny játékossal a kapuban fejezetükbe ezt a csúfos mérkőzést.

Gratulálok a Fradi csapatának! 

Hajrá Vasas Kubala!

2016.05.02. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu