U16 U16: A tavasz első mérkőzésére Győrbe utaztunk

U16-os korosztályunk a tavaszi szezon 1. fordulójában Győrbe látogatott, a mérkőzés előkészületeiről Vékony Viktor számolt be:
-A téli felkészülés utolsó fázisában teljes erőbedobással a Győr elleni bajnokira készültünk. Ismerjük őket, egy kőkemény csapat, ezt ősszel is megmutatták, hiszen az utolsó - egymás elleni - meccsünkön 2-0-ra kaptunk ki tőlük.

Viktor kitért a keret jelenlegi állapotára, valamint a hamar megszerzett vezetésre is:
-A keretünk nem volt teljesen 100%-os állapotban, egy-két játékos éppen csak felépült a bajnoki rajtra. A mérkőzést fantasztikusan kezdtük, a 4. percben megszereztük a vezető találatot egy frissen gyakorolt szöglet figurának köszönhetően.

Az előnyt nem sokáig sikerült megtartani, ellenfelünk hamar kiegyenlített, majd át is vette a vezetést.
-A saját térfelünkön vesztettünk labdát, erre lecsapva egyenlített a Győr. A félidő előtt egy gyorsan elvégzett szabadrúgásból ellenfelünk megduplázta előnyét. A második játékrészben teljesen szétestünk, de legfőképpen fejben. Szögletből és tizenegyesből is kaptunk gólokat, de mindezek mellett szereztünk a mérkőzés hajrájában egy nagyon szép gólt is, Pataki révén. A végeredmény 6-2 lett, de több helyzetet dolgoztunk ki, mint ellenfelünk, a különbség csupán annyi volt, hogy amíg mi több kapufát is lőttünk, az ETO minden helyzetét gólra váltotta. Sokkal több volt ebben a meccsben számunkra, de tudjuk mik voltak a hibáink, a héten ezekre próbálunk gyógyírt találni, és már az itthoni - Debrecen elleni - találkozóra hangolódunk. Egy ilyen hétvége után különösen bennünk van a bizonyítási vágy, ezt pedig szeretnénk szombaton a Loki ellen kiengedni.

2017.03.02. 11:41

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu