VKLA U16: Arday Dominik értékelte a szombati győzelmet

A tabella élmezőnyében szerepeltek hétről hétre, mindössze egyetlen ponttal lemaradva az éllovas Honvédtól. A hétvégi, Győr elleni találkozón aratott győzelmetekkel sikerült be is biztosítanotok ezt.

-A hétvégi összecsapásunk úgy sikerült, ahogy elterveztük. Nagyon szoros mérkőzést játszottunk a Győr csapatával, de jó játékkal és motivált játékosokkal megnyertük a találkozót.

Az első félidőt követő szünetre gól nélküli döntetlennel mentetek, ám utána nem kellett sokat várni, a találatoddal percekkel később megszereztétek a vezetést.

 

-Az első félidő döntetlenre sikerült. Nagyon küzdöttünk, hogy megszerezzük az első gólt! Sok helyzetünk volt, de nem sikerült betalálni. A második félidőt nagyon jól kezdtük, meg is szereztük a vezetést az én gólommal és egyből felszabadultabban játszott  a csapat.

Nem engedhettetek ki, hiszen azonnal gólt szereztek a győriek is..

-A találatom után máris jött az egyenlítés a Győr részéről. Mi akkor is motiváltak és koncentráltak maradtunk, aztán Dienes Ádám tizenegyesével újra előnyt szereztünk, majd rá pár percre Nagy Zoárd góljával  be is biztosítottuk a győzelmünket!

2016.04.27. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu