VKLA U16: Dienes Ádám értékelte a debreceni meccset

Hétvégén a tabella 4. helyén álló Debrecen csapatához utaztatok. Kedvezőtlen időjárás fogadott benneteket, az erős szél rendre megnehezítette a támadásaitokat.

-A mérkőzés első félidejében a szél nem velünk volt, így nehéz volt a labdakihozatalokat megcsinálnunk, ennek ellenére már az első félidőben is vezethettünk volna.

A debreceniek sem tudtak élni a szél adta előnyükkel, így a félidőben 0:0 volt az állás. A második félidőben bár nektek voltak hatalmas helyzeteitek, mégis ellenfeletek rúgott gól.

-A második félidő elején három óriási helyzetet kihagytunk és egy kontra végen a Debrecen megszerezte a vezetést a semmiből. Ezután kezdtünk el újra jól játszani és 3 perc alatt sikerült megfordítanunk a mérkőzést.

Nem is akárhogyan, hiszen mindkét találatot te rúgtad a debreceniek hálójába. 

-Igen, 2 góllal tudtam hozzájárulni a csapat sikeréhez. Az első találatomnál Kerék Laci megverte a balhátvédjét, beadta nekem és már csak az üres kapuba kellett rúgnom! A második gólomnál Eichenvalder Robi beadta a labdát, én pedig a hosszú felsőbe rúgtam!

Az első 3 fordulóban 1-1 pontot tudtatok szerezni, megtört a döntetlenek sorozata és értékes 3 ponttal tértetek haza Debrecenből!

-Ezzel a sikerrel az előkelő 4. helyen állunk vereség nélkül, mentálisan pedig nagyon sokat jelentett nekünk ez a győzelem! Tudtuk, hogy Debrecenben nagyon nehéz nyerni, nem is sok csapatnak sikerült eddig ...de mi el tudtuk hozni a 3 pontot!

2016.03.21. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu