VKLA U16, U18 bajnoki mérkőzések a 29. fordulóban

U16

Vasas Kubala Akadémia – Csepel 4-0 (1-0)

Fáy utca, füves pálya, 2013.06.01. 11:00 óra

Összeállítás: Paulovitz – Kerék, Molnár, Toberny, Tóth Zs. – Radics, Csősz, Marton – Nagy, Tímár, Kovács

Cserék: Tajti helyett Marton, Oláh helyett Tímár és Fazekas helyett Csőszaz 58. percben.
Bujbáczi helyett Kovács, Major M. helyett Radics és Major B. helyett Paulovitz a 70. percben.

Gólszerző: Tímár Gergő a 36. és a 47. percben. Nagy Richárd a 73. és Bujbáczi Roland a 83. percben 

Tóth Csaba, edző:

Előjáróban annyit érdemes elmondani, hogy Késedi Gábor vezetőedző a mérkőzés idején külföldi tanulmányúton vett részt, ezért nem tudott a csapatával tartani a hétvégi bajnokira, így Tóth Csaba irányította az U16-os gárdát.

A kezdő sípszót követően egyből magunkhoz vettük a játék irányítását, míg a vendégek berendezkedtek a saját térfelükre és onnan próbáltak kontratámadásokat indítani. A játékunk felépítését már a középső harmadból tudtuk elkezdeni. A tengelyben kevésbé, inkább a széleken próbáltuk meg a bontásokat elkezdeni. Mélységi passzok során sajnos volt egy pár labdavesztésünk, amikből kontráztak a csepeliek. Szerencsére Paulovitz Daninak nem volt komolyabb feladata. Az első helyzet a felfutó Kerék Andris előtt adódott, aki a kapussal szemben a kapu mellé gurított. Középpályáról többször tudtunk területet váltani a támadó zónában, de gyorsan akartunk onnan indítani, és a türelmetlenség labdavesztéshez vezetett. A támadó szekcióban is folyamatosan mélységi váltásokra törekedtünk, ahelyett, hogy szélességben területett váltottunk volna. Kis idő után, Radics Zsolti a tizenhatos vonal előtt a felállt védelem ellen keresztbe megjátszotta a labdát Kovács Dávidnak, akinek a cseléből Tímár Geri került helyzetbe és a okosan a bal alsóba gurított. 1-0. A gól megnyugtatta a fiúkat, így tovább támadtunk. Sajnos nem tudtuk az ellenfél térfelén tartani a labdát, mert a visszatámadásaink sikertelenek voltak. A szünet után a második félidőt góllal kezdtük. Radics Zsolti - Marton Szabi összjátékból az utóbbi remek labdával ugratta ki a védők között Tímár Gerit, aki megszerezte második találatát. 2-0. A kettő-hármas cserét követően a csapat tovább frissült és a gólszerzésünk a levegőben lógott. Sokkal többet volt nálunk a labda és az eredmény tudatában a játékunk is nyugodtabb lett. Sőt, olykor látványos is helyzeteket tudtunk kialakítani.
Gondolok itt: Tajti Krisztián sarkazós passzára Nagy Ricsinek, ami sajnos kimaradt. A cserejátékosok motiváltságának is köszönhetően tíz perc alatt két gól is szereztünk. A balösszekötő Bujbáczi Roland kereszt indításából Nagy Ricsi a labda levétele után, a hosszú alsóba rúgta a labdát. 3-0.
Kerék Andris elment a jobbszélen és a beadását a kapus Bujbáczi Roli elé ütötte, aki két cselt követően a kapu közepébe gurított. 4-0.
A vége előtt pár perccel Major Barna még ziccert hárított és nullára hoztuk a mérkőzést.
Győzelmünk teljesen megérdemelt volt, hiszen a csapat védekezése fegyelmezett és agresszív volt. A stadion gyepén játszani mindig megtisztelő. Örülök, hogy mindenki a pályára tudott lépni és jó teljesítménnyel rukkolt elő.

Gratulálok a csapatnak!

Legyőztük a Csepelt

U18

Vasas Kubala Akadémia -  Csepel     1-1  (0-1)

Budapest, Fáy u. 2013. június 01. 09:00

Összeállítás: Bocs - Marcsek, Kiss G., Szemerédi, Lesták - Nagy L., Nagyházi, Szedlár – Primus, Berecz, Jákó

Csere: Nagyházi helyett Simon, Szedlár helyett Kollár és Kiss G. helyett Thoma - mind a szünetben.
Lesták helyett Szemes a 65.percben

Gólszerző: Berecz

Isa Gábor, vezetőedző:

Ebben a bajnokságban először az utánpótlás csapatok közül a stadionban játszhattunk. Próbáltuk ezt a gesztust jó játékkal meghálálni, de sajnos a nagy akarásnak nyögés lett a vége. Az egész mérkőzésen hatalmas fölényben játszottunk, de sajnos ezt a nagy fölényt, nem tudtuk gólokra váltani. Ahogy az lenni szokott, az ellenfél az egyetlen helyzetéből gólt rúgott. Az első félidőben még büntetőt is hibáztunk. A második félidőben talán még nagyobb volt a fölényünk, de ezen a napon semmi nem akart összejönni.
Egyedül Berecz szabadrúgása volt az a lövés, amely utat talált a kapuba, és legalább az egyik pontot itthon tudtuk tartani. Az a véleményem, hogy ez egy olyan mérkőzés volt, amelyen több góllal kellett volna nyerni.

2013.06.03. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu