VKLA U16: Kerék László a Kassa elleni meccsről

Dunaszerdahely után egy újabb határon túli ellenfelet, Kassa csapatát vártátok pénteken.

-Kassa csapata már jobb ellenfél volt, mint a DAC. A mérkőzést végig mi uraltuk és jobbak voltunk. Az edzésen gyakoroltak közül az előre felé való védekezést és az agresszív letámadást a pályán jól megvalósítottuk, jól játszott a csapat és eredményesek is tudtunk lenni.

Fontos győzelem volt ez a bajnoki rajt előtt, hiszen szombaton már a felsőházban léptek pályára.

-Mindenképp meg akartuk nyerni a mérkőzést, mert hétvégén kezdődik a bajnokság és már nagyon készülünk. A teljesítményünkre azt hiszem büszkék lehetünk, jól ment a csapatnak a játék Kassa ellen, remélem a bajnokságban is így fog! Mindenki mindent beleadott, hogy nyerjünk és ez meg is valósult!

Hétvégén az első megmérettetésre a Puskás Akadémia érkezik hozzátok. Augusztus végén játszottunk ellenük bajnoki mérkőzést, akkor a 78. percben a felcsútiak megszerezték a győztes találatot. A mérkőzés érdekessége, hogy akkor még a Vasas Kubala Akadémia ellenfeleként készültél, azóta viszont egy helycserés támadással minket erősítesz.

-Sajnos amikor a felkészülés ideje alatt edzőmeccset játszottunk a Puskással, nem játszhattam, mert beteg voltam. Nagyon várom már a meccset és abban is biztos vagyok, hogy az egész csapat is várja, hiszen a téli edzőmeccsen 2:1 re megvertek minket és ezt mindenképpen vissza akarjuk adni!

2016.02.24. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu