VKLA U16, U18 bajnokik

U16

REAC - Vasas Kubala Akadémia 3-0 (0-0)

Szántóföld út, műfüves pálya - 2013.06.06

Összeállítás: Major B. – Kerék A, Molnár E.,Fazekas M., Tóth Zs.Á. – Csősz R.,Radics Zs., Marton Sz.. –  Nagy R., Tímár G., Kovács D.

Cserék: Bujbáczi R.,Tajti K., Garda G., Vogel M., Oláh R., Tóth Cs., Major M.

Gól: -

Kiállítva: Kerék A. (22. perc)

Vezetőedző: Késedi Gábor

Késedi Gábor, vezetőedző:

Szokatlanul sok néző szakértő figyelme mellett, kiváló pályán, kiváló időben játszott a bajnokság két legerősebb csapata egy utolsó bajnoki döntőnek is beillő összecsapást. Némi feszültség vibrált a levegőben, de ilyen téttel bíró mérkőzésen ez nem meglepő. Azt gondolom, hogy a mi srácaink némileg túlpörögték a mérkőzést. Az elején nem találták a ritmus, 5-8 perc után átvették az irányítást és nagyon agresszívan el kezdtek előre menni, mind védekezésben, mind támadásban. Utána, több olyan faltunk is volt, ami abszolút nem jellemző ránk. Általában, mi voltunk ebben a bajnokságban a szenvedő alanyai a csúnya szabálytalanságoknak, de most, néhányan túl agresszívan léptek oda az ellenfélnek. Természetesen a hazaiak sem maradtak sokáig az adósaink. Ebben a bajnokságban még soha nem foglalkoztam a játékvezetéssel, de most annyit meg kell említenem, hogy itt a játékvezető megfoghatta volna a mérkőzést, szóbeli figyelmeztetéssel és néhány jól irányzott sárgával. Ehelyett a mérkőzés tovább durvult. Egy mezőnyben elkövetett, vitathatatlanul durva, hátulról történő szabálytalanságra azonnal pirosat vett elő. Idáig egy határozottabb fellépéssel és természetesen higgadtabb játékosokkal, el se kellett volna jutni. Ennél a pontnál teljesen átíródott a forgatókönyv. A szünetig más hadrendet kellett használnunk, kényszer szülte posztokkal. Ebben az időszakban teljesen elégedett voltam a srácokkal. Mindenki kiválóan tette a dolgát. Erőn felüli munkával tudtunk labdát birtokolni és némi fölényt is kierőszakolni. A széleket nehezen zártuk és nyíltabbak voltunk. Több kontrázási területet adtunk nekik, de tudtuk kontrolálni a magunk mögött lévő területet és ügyesen építkeztünk. Emberhátrányban is tudtunk labdákat szerezni, ami jó dolog volt. A második félidőben azonban jött a hidegzuhany. 3-4 óriási egyéni hiba gyakorlatilag földig rombolta a további lehetőségeinket. Ki kell mondani, konkrét gólpasszokat adtunk az ellenfélnek. 15 perc alatt lenulláztuk magunkat. Ami jó dolog volt ebben a nagyon rossz időszakban, hogy a tartásunk végig megmaradt! Már nem tudtunk veszélyesek lenni a kapura, de egyenrangú partnerek voltunk. Összességében elmondható, hogy 3-4 extra nagy egyéni hiba lerombolta a felépített dolgainkat. Egyértelműen túlzottnak gondolom a gólkülönbséget, de sajnos ezt a vermet mi ástuk magunknak. Ellenfelünknek gratulálunk a győzelemhez és a bajnoki címhez is természetesen. A srácoknak nagyon köszönöm az egész éves munkát és a csodálatos morált, amit sikerült kialakítani a csapat körül. Kollégáimnak és a vezetőknek köszönjük, hogy egész szezon alatt mellettünk voltak és segítettek minket mindenben. A szülőknek pedig köszönjük, hogy mindenhova elkísértek minket és folyamatosan pozitívan álltak a fiúkhoz!

Gratulálunk srácok! 

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

 

  

 

U18

REAC - Vasas Kubala Akadémia 0-6  (0-4)

Szántóföld u., műfüves pálya - 2013.06.06

Összeállítás: Lékai – Rőthy, Marcsek, Kiss G., Szemerédi – Berecz, Nagy L., Nagyházi – Szedlár, Katona, Simon

Csere: Simon helyett Thoma, a 46.percben; Nagy L. helyett Szemes, a 60. percben; Szedlár helyett Faragó, a 68.percben; Katona helyett Fischer és Kiss G. helyett Tihanyi, a 75. percben

Gólszerző: Berecz (2), Katona (2), Kiss G., öngól.

Isa Gábor, vezetőedző:

A nagyarányú győzelem ellenére a teljesítményünk nem igazán volt meggyőző. Sok hibával, keveset futva játszottunk. Az ellenfelünknek az elején volt két helyzete, de utána a mi akaratunk érvényesült. Az első félidő végén már eldöntöttük a mérkőzést, ami egyúttal a bronzérem megszerzését is jelentette. Ezúton is szeretném megköszönni a játékosoknak az egész évi teljesítményüket, és további sikereket kívánok nekik a pályafutásukhoz.

2013.06.09. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu