VKLA U16: Tóth Dáriusz beharangozója

A tavaszi rajton sikerült itthon tartani az 1 pontot

-Az előző héten gól nélküli döntetlent játszottunk a Puskás Akadémia ellen. A mérkőzés nem volt szép összecsapás, de a sok sérült játékosunk miatt ezért az egy pontért is nagyon meg kellet dolgoznunk. Végeredményben becsülettel és emelt fővel vonulhattunk le a pályáról.

Hétvégén nem lesz mérkőzésetek, mivel telik így a heti munkátok?

-Az edzéseken fizikai felmérőket végeztünk a héten, mely szerintem mindenkinek egy jó visszajelzés volt az utóbbi 7 hét elvégzett gyakorlataival kapcsolatban. Ezek az eredmények komoly önbizalmat adhatnak nekünk.  A labdás edzéseken a kis területen való játék, labdakihozatalok és a támadásbefejezésen volt a hangsúly.

A 2. fordulót szerdán fogjátok lejátszani és Győrbe utaztok. Ellenfeletek a felsőház 1. fordulójában 2:0-ás vereséget szenvedett a Honvéd otthonában.

-Következő ellenfelünk az ETO FC Győr csapata lesz. Az őszi szezon harmadik helyezettjéhez látogatunk és a mérkőzés rendhagyó módon nem szombaton, hanem szerdán lesz lejátszva. Remélhetőleg ez esélyt ad a sérült játékosainknak, hogy felépüljenek és formába lendülve, kreatív szellemes támadójátékkal (amolyan igazi Vasas játékkal) meglepjük az ellenfelünket!

Az őszi döntetlenhez képest milyen előjelekkel várjátok a találkozót?

-A novemberi mérkőzésen egy erőteljesen játszó, agresszív ellenfelet ismertem meg. Az akkori mérkőzés, annak ellenére, hogy emberelőnyben játszottunk, 0:0-ás eredménnyel zárult. Amiben javulnunk kell, az a támadásépítés, passz pontosság és ezen belül is a „kulcspasszok”, melyekkel helyzetbe tudjuk hozni a támadóinkat. Nagyon kemény csatát a védelemben, egy újabb kapott gól nélküli mérkőzést és természetesen Vasas győzelmet várok az összecsapástól.

2016.03.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu