VKLA U16: Tóth Dáriusz értékelte a Puskás elleni győzelmet

Felcsútra utaztatok szombaton és a februári, egymás elleni döntetlent próbáltátok győzelemre váltani. Remek formában játszotok a felsőház fordulóiban: múlt héten a tabellát vezető MTK-val sikerült döntetlent játszanotok, előtte az Illés Akadémiát vertétek és folytathatnánk a sort, hiszen veretlenül álltok a tabella 4. helyén, mindössze 1 ponttal lemaradva a dobogóról.

-Hétvégén a Puskás Akadémia ellen játszottunk. A mérkőzés előtt mindketten 10 ponttal álltunk a 4. és 5. helyen, ezért ez igazi 6 pontos mérkőzésnek ígérkezett. A mérkőzésen sikerült már a 3. percben megszerezni a vezetést egy büntető után, amit én tudtam értékesíteni. Utána az előny tudatában sikerült megfognunk az ellenfél lendületét és bár nem mi birtokoltuk a labdát, de további helyzeteket tudtunk kialakítani, melyből a 27. percben Dienes Ádám újabb pazar gólt szerzett. A mérkőzésre kigondolt taktikánk ezután is tudott érvényesülni, és úgy érzem fegyelemben, küzdeni tudásban és nem utolsó sorban játékban ellenfelünk fölé tudtunk nőni.

Hibátlan védekezést, remek középpályát és számos helyzetet láthattak a mérkőzésre kilátogató érdeklődők. A mérkőzés második felében is tudtátok tartani a fölényeteket, a győzelmen pedig az utolsó percekben szerzett szépítő találat sem tudott változtatni.

-A második félidőben próbált sebességet váltani ellenfelünk, erőteljessé tették a széljátékot és próbáltak egyre többször mögénk kerülni, de ezt is nagyon jól reagálta le a csapat. A középpálya nagyon sokat dolgozva, a védelem meg nagyon masszívan állta az ellenfél rohamait. A támadó játékról sem elfeledve ebben a félidőben is volt 3-4 ígéretes lehetőségünk, mellyel lezárhattuk volna a mérkőzést, de ezeket nem sikerült gólra váltanunk.. és ahogy ilyenkor lenni szokott: az ellenfelünk ezt góllal bosszulta meg a 87. percben és a továbbiakban már nem is változott az eredmény.

Gyűjtitek a pontokat, a tabella elején szorosan követik egymást a csapatok.

-A bajnokságban továbbra is tartjuk a lépést az élmezőnnyel, 3 pontra vagyunk az első helyezettől és továbbra is veretlen tavaszt produkálunk úgy, hogy a legkevesebb kapott góllal rendelkezünk és ettől még éhesebbek vagyunk a sikerre! Hajrá Kubala! Hajrá Vasas!

2016.04.20. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu