VKLA U16: Tóth Dáriusz értékelte az Illés elleni meccset

A felsőház 6. fordulójában az Illés Akadémiát fogadtátok. Pont nélkül, utolsó helyen állt ellenfeletek a tabellán, miként készültetek egy ilyen összecsapásra?

-A heti felkészülés nem járt különleges gyakorlatokkal az edzéseken, mert mi nem az ellenfél játékára próbálunk felkészülni, hanem a saját játékunkat próbáljuk minél jobban tökéletesíteni. A heti edzés legnagyobb kihívása az volt, hogy több alapemberünk is hiányzott a csapat kezdő összeállításánál, és ezt az edzőnk, hogyan tudja megoldani… jelentem sikerült!

A cél minden alkalommal a győzelem megszerzése, különösen azután, hogy ősszel nem sikerült itthon tartanotok a 3 pontot.

-Ősszel, hazai pályán egy fájó 1:0-ás vereséget szenvedtünk. Mindenképp szerettük volna visszavágni, ezért a csapat komolyan is vette a feladatot. Az első pillanatól éreztettük a „Hali-val”, hogy itt nem lesz keresnivalójuk.

Nagyon jól kezdtétek a mérkőzést, sőt félidőben már 2:0-ás vezetéssel mentetek a szünetre.

-A csapatrészek nagyon jól mozogtak,együtt hátulról próbáltuk a labdákat minél gyorsabban és pontosabban megjátszani, hogy ezzel is nyomást gyakoroljunk az ellenfélre. Labdavesztéseknél a csatárainkkal kezdve szépen indítottuk a letámadásokat, a középpályán meg nagyon szépen szűrtük meg a feljátszott labdákat és zártuk le a passzsávokat, nem hagyva az ellenfélnek kibontakozni a játékukat. Az első félidőt így 2:0-ás előnnyel zártuk.

A második félidőben már nem változott az eredmény, a 3 pont pedig igen fontos volt számotokra.

-A második félidő már kiegyenlített játékot hozott, már nem tudtunk olyan agresszív játékot játszani. Az utolsó 15 percben aztán több nagy lehetőségünk is adódott, de ezekkel már nem tudtunk élni. A győzelmünk egy nagy lehetőség kapujába juttatta a csapatot, tavasszal veretlenül 3. helyen állunk és így, a következő mérkőzésünk a listavezető MTK-ellen, nem csak az együttesek neve miatt lesz „örökrangadó” Összeségében mindenki nagyon jó teljesítményt nyújtott és a csapatjáték is nagyon rendben volt! Hajrá Vasas!

2016.03.29. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu