U17 U16/17 - Csapataink elindultak a GNK Dinamo Zagreb otthonába

A Vasas Kubala Akadémia és a zágrábi klub kapcsolata nem újkeletű, hiszen az elmúlt időszak folyamán szakmai stábunk több tagja, illetve U14-15-ös korosztályaink is ellátogattak már Horvátországba, bepillantást nyerve a Dinamo akadémiájának működésébe.
Horvátország legnépszerűbb klubja büszke múlttal rendelkezik, utánpótlásképzése pedig világhírű, U19-es korosztályuk nem véletlenül nyerte meg többek között 2013-ban a Manchester United Premier Cup világdöntőjét is. A European Club Association (ECA) 2011-ben végzett felmérése alapján a Dinamo Zagreb utánpótlásképzése olyan klubok között szerepel az élvonalban, mint az AFC Ajax, az FC Barcelona, az FC Internazionale Milano, a Sporting CP, vagy az Arsenal FC. Olyan játékosokat neveltek ki a világ labdarúgásának, mint a liverpooli hátvéd Dejan Lovren, az FK Sahtar Doneck színeiben futballozó Eduardo Da Silva, vagy a Real Madrid klasszisai Luka Modrić és Mateo Kovačić.
Akadémiánk delegációja ezúttal a téli felkészülési program részeként utazik Zágrábba. U16-17-es korosztályaink a mai napon délutáni edzéssel hangolnak a holnapi, 10 és 12 órakor kezdődő GNK Dinamo Zagreb - Vasas Kubala Akadémia felkészülési mérkőzésekre.

2018.02.02. 10:05

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu