U17 U17 - Kalmár Olivér: Nagyon csalódott vagyok

U17-es labdarúgóinkhoz hétvégén Újpestről érkezett az ellenfél. Az UTE együttese két győzelemmel a háta mögött vágott neki a mérkőzésnek, Kalmár Olivérék pedig abban bíztak, hogy ezúttal sikerrel veszik az újabb akadályt.

-Szombaton az UTE csapatát fogadtuk hazai pályán. Motiváltak voltunk és nyerni akartunk, hiszen az első két meccsünkön csupán egy pontot tudtunk szerezni. Egy erős ellenfél ellen játszottunk, akiket nyomás alá helyeztünk, így mi domináltunk az első félidőben, ennek köszönhetően pedig sikerült is két gólt szereznünk. A második játékrészt nem kezdtük túl jól, az újpestiek folyamatosan helyzeteket alakítottak ki, sikerült is kiegyenlíteniük. A találkozó végén több lehetőségünk volt megszerezni a vezetést, ám ez nem sikerült. Nagyon csalódott vagyok, mert egy szinte megnyert mérkőzésen játszottunk döntetlent.

Az előttünk álló hétvége sem lesz könnyű, hiszen a bajnokság negyedik fordulójában a listavezető Kecskemét otthonába látogatunk. Ellenfelünk mindeddig veretlen, kilenc pontját a Sopron, a Veszprém és a Grosics Akadémia gárdái ellen gyűjtötte be.

-Szombaton Kecskemétre utazunk, ahol természetesen a három pont a cél. Egy agresszív, jó játékerőt képviselő együttes ellen lépünk pályára, akik eddig mindhárom összecsapásukat megnyerték. Nem lesz könnyű dolgunk, de egyértelműen a győzelemért utazunk.

2017.09.13. 16:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu