U17 U17 - Rétyi Róbert egy héten belül három nemzetközi együttes ellen is pályára lép

-Az FK Austria Wien ellen egy jó pörgős, kemény játékot tudtunk játszani. Nagyrészt nálunk volt a labda, ezért jobban is tudtunk kezdeményezni, annak pedig külön örülök, hogy egy góllal hozzá tudtam járulni a csapatommal szerzett jó eredményhez - értékelte a bécsi összecsapást az U17-es keret meghatározó tagja, Rétyi Róbert. A szombati túrát követően hétfőn máris újabb nemzetközi szereplés várt a labdarúgókra, ezúttal Eszéken léptek pályára akadémistáink.

-Az NK Osijek otthonában játszottuk a következő meccsünket, Eszéken egy nagyon jó iramú, agresszív mérkőzésünk volt. Nagy előnye a nemzetközi találkozóknak, hogy szinte minden ellenfelünknél keménységet tapasztalunk. 2-1-es végeredménnyel zárult a találkozó, ahol bár sok helyzetet tudtunk kialakítani, mégis sajnos csak egyet sikerült gólra váltani.

A héten tovább készült a csapat, a tréningeket követően szombaton - ezúttal - hazai pályán mérhetik össze tudásukat a játékosok a határon túlról érkező ellenféllel. A Fáy utcában 12 órakor kezdődik az U17-es Vasas Kubala Akadémia - FC Spartak Trnava elleni felkészülési mérkőzés.

2018.01.26. 10:01

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu