U17 U17 - Vékony Viktor: Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk szombaton

U17-es korosztályunk hétvégén Gyirmótra utazott. Laczkó János vezetőedző csapata 1-1-es döntetlent játszott az akkor 10. helyen álló gárdával, az egy pont megszerzésével így a 7. helyről várják a következő összecsapást akadémistáink. Ezen a héten a 18. percben szerzett találatunk szerzője, Vékony Viktor értékel.

-A mögöttünk álló hétvégén a Gyirmót SE Győr csapatát látogattuk meg. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen az ellenfél, ha nem is nyert, de eddig nagyon megnehezítette a papíron erősebb csapatok dolgát. A mérkőzés első pár perce az ismerkedésről szólt, egyik együttes sem vállalt nagyobb rizikót, viszont egy gyorsan elvégzett szabadrúgásból mi kaptuk az első gólt. A bekapott találat lendületet adott a csapatnak, ami után több veszélyes akciót is vezettünk. Egy nagyon precíz szögletet követően sikerült a labdát a hálóba bólintanom, ennek köszönhetően gyorsan egyenlítettünk. Sajnos az örömünk nem lehetett felhőtlen, hiszen ez maradt a végeredmény is. Csalódottak voltunk, mert mindenki érezte, hogy sokkal több volt ebben a mérkőzésben, akár több góllal is nyerhettünk volna. Ugyanakkor pozitív, hogy a kapott gólon kívül Gyirmót együttese nem jutott el komolyabb helyzetig.

Viktor a hét elején pályára lépett azon a felkészülési mérkőzésen, ahol az Akadémia legidősebb korosztálya volt az ellenfél. Labdarúgónk úgy érzi, az újabb tapasztalatszerzés kiválóan alkalmas volt arra, hogy mindebből a szombati összecsapáson profitálhassanak.

-A keddi - U19 elleni - edzőmérkőzésen sokat tanultunk abból, hogy milyen erősebb és gyorsabb játékosokkal szemben játszani. Ez segítségünkre lehet a hétvégi bajnoki mérkőzés során, hiszen a következő fordulóban a Békéscsaba LA csapatát fogadjuk a Fáy utcában. Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk szombaton, mert ellenfelünk jelenleg a tabella második helyén szerepel, illetve a jelenlegi éllovast is csak ők tudták eddig legyőzni. A hétvégi rangadón - mindezek ellenére - kizárólag a három pont elfogadható számunkra!

2017.11.09. 20:01

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu