VKLA U17: A bajnokság legerősebb csapatával játszottunk

MTK Budapest-Vasas Kubala Akadémia 3-1 (1-0)

Agárd, füves pálya, 2016.04.09. 10:00 óra

Összeállítás: Tomori Z. -  Kiss B., Csibra D., Bálint B., Kalotai M. – Takács Zs., Dolhai G., Garai Á. - Bencze M., Filipovic M., Rákos B.

Csere: Mrátz R., György N., Szabó A., Kovács M.

Gól: Bencze M.

Agárdra utaztunk az újabb megmérettetésre. Az MTK az első percektől nagy nyomást gyakorolt ránk, amit az első tizenöt percben elég rosszul reagáltunk le. Lassan és körülményesen hoztuk ki a labdát, amit sajnos többször olyan helyen veszítettünk el, amiből az ellenfelünk helyzetbe került. Ezután kezdtünk el megfelelően mozogni olyan területekre ahol jól fel tudtuk venni a labdát. Sajnos egy visszapasszt rosszul kezeltünk le és ezt a hibánkat már megbüntették.

A második félidőben szerkezetet váltottunk ennek tükrében már azt játszottunk, amit tudunk. Többször az ellenfél mögé kerültünk és adódott is helyzetünk, de nem tudtunk élni ezekkel a lehetőségekkel. Az MTK két lehetőségéből újabb két találatot szerzett, igaz az egyiket már emberelőnyben. A csapat ennek ellenére nem esett össze és tíz emberrel is próbálta játszani azt, amit kértem. A mérkőzés vége előtt nem sokkal végre nekünk is sikerült egy gyönyörű találatból szépíteni. Ma újra bebizonyította nekem az agárdi csapat, hogy ebben a bajnokságban ők a legjobbak. Összességében egy nagyon jó mérkőzésen vagyunk túl, ahol lemérhettük, hogy miben kell még fejlődnünk.

87’ Bencze Márkot buktatták a kaputól 18 méterre, a sértett a sorfal fölött a kapu bal felső sarkába tekerte a labdát. 3-1

Hajrá Vasas Kubala!

2016.04.11. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu