VKLA U17: A hosszabbításban mentett pontot a Puskás

Puskás Akadémia - Vasas Kubala Akadémia 1-1 (0-1)

Felcsút, füves pálya, 2016.04.16. 10:00 óra

Összeállítás: Tomori Z. -  Kiss B.,Takács Zs., Csibra D., Kalotai M. – Garai Á., Rákos B., Kovács M., Erős N. - Bencze M., Filipovic M.

Csere: Mráz R., György N., Szabó A., Szabó R.,Suha V.

Gól: Rákos B.

Vezetőedző:

Az első félidőben szinte minden ült, amit elterveztünk. Jók voltak a tolódások és az abból való labdaszerzések. A megszerzett labdákból megfelelően építettük a támadásokat, és ha ezeknél élesebbek vagyunk akár több góllal is mehettünk volna az első negyvenöt percben. A második félidőben a Felcsút szerkezetet váltott és mindent megpróbált, hogy egyenlítsen.  Mi a megváltozott hadrendre úgy reagáltunk, hogy egy kicsivel hátrébb húzódtunk és az ebből való labdaszerzések után gyors támadásokkal szinte mindig veszélyt alakítottunk ki a vendéglátóink kapuja előtt. Itt végleg eldönthettük volna a találkozót, de mivel a százszázalékos helyzetek is kimaradtak az ellenfelünk a 91. percben egy szabadrúgás után egyenlített. Újra a végén kaptunk egy gólt, ami nagyon letörte a csapatot, de megint bebizonyították, hogy bárkivel felveszik a versenyt, ezért csak gratulálni tudok nekik.

35’ Bencze Márk szögletére Rákos Bence érkezett a rövid kapufához és egy lehelet finom mozdulattal helyezi a labdát a kapuba. 0-1

Hajrá Vasas Kubala!

2016.04.18. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu