U17 U17: Döntetlen a tavaszi nyitányon

U17-es korosztályunk a tavaszi szezon első mérkőzésén Győrben rajtolt. A csapat kapuját Benke András védte, az ő szemszögéből közelítjük meg a téli felkészülés utolsó időszakát, valamint a bajnoki mérkőzést megelőző munkát.
-A téli alapozás második felében a fizikai felkészülés mellett a rögzített szituációkat és a gyors labdakihozatalt gyakoroltuk, így készülve a bajnokság hátralevő részére. Van ugyan néhány sérültünk, de úgy gondolom, hogy az új igazolásokkal kiegészülve fel tudjuk venni a harcot a riválisainkkal.

Fiatal hálóőrünk szerint nem csupán a már ismert ellenféllel kellett megküzdeni, a játékot más is nehezítette..
-Legutóbb ősszel - hazai pályán - mi voltunk ugyan fölényben, de akkor is ugyanazzal küzdöttünk, mint az első félév során szinte mindig: a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Sokat segített, hogy a szakmai stáb előzetesen feltérképezte a győri csapatot, a mérkőzésen mégis váratlan ellenféllel találtuk magunkat szembe, ami nem volt más, mint a viharos erejű szél. Ennek megfelelően az első félidőben a szél által támogatva a Győr játszott fölényben, de a védelem állta a sarat. A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, de talán a rendkívüli körülmények miatt a mérkőzésen nem született gól.

A csapat kapusa kitért a következő fordulóra is, mely hazai pályán, Debrecen együttese ellen lesz.
-A jövőben a gyors, pontos támadásépítésre és az eredményes befejezésre kell nagyon odafigyelnünk. Hétvégi ellenfelünk a Debrecen lesz, igazi ki-ki meccsre van kilátás. Legutóbb ugyan egy szerencsétlen góllal kikaptunk, de a csapat bízik abban, hogy a kemény téli edzések meghozzák gyümölcsüket, és első hazai meccsünkön itthon tartjuk a három pontot.

2017.03.02. 15:52

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu