VKLA U17: Döntetlent értünk el a Győr otthonában

Győri ETO Futsal KFT - Vasas Kubala Akadémia 1-1 (0-0)

Győr ETO Stadion, műfüves pálya, 2016.03.05. 11:00 óra

Összeállítás: Tomori Z. -  Kiss B., Takács Zs., Csibra D., Kalotai M. – Rabatin R., Rákos B., Garai Á. - Szabó B., Gál M., Fehér F.

Csere: Varszámisz D., György N., Szabó A., Bencze M., Dolhai G.,Szalai B.

Gól: Szabó A.

Vezetőedző:

Orkán erejű szélben játszottuk a találkozót, ami mindkét csapatnak rányomta a bélyegét a játékára. Első félidőben többször meg tudtuk valósítani azt, amit megbeszéltünk. Már magasan az ellenfél tizenhatosánál letámadtunk és ezekből rendre labdaszerzések lettek. A megszerzett labdákból többször is mögéjük kerültünk a szélén, de a beadásokra nem érkeztünk megfelelően.

A második félidőben lett volna lehetőségünk széllel hátban nagyobb nyomást adni a vendéglátóinkra, de mintha egy kicsit tompábbak lettünk volna, mint az első negyvenöt percben. Az ellenfél védőzónájában egy labdavesztés után lekontráztak és megszerezték a vezetést. A gól után volt lehetőségünk hogy mi is gólt szerezzünk, de csak az utolsó percekben sikerült az egyenlítés. Igen tanulságos mérkőzésen vagyunk túl, ahol ha az első félidőben a lehetőségeink közül legalább kettőt értékesítünk, győztessen jöhetünk le a pályáról. Összességében elégedett vagyok az egy ponttal, mert egy igen kulturáltan játszó csapattól hoztunk el egy pontot.

77’ Megszerzi a vezetést egy kontratámadás után az ellenfelünk. 1-0

90’ Bencze Márk szöglete után a kipattanóra Szabó András érkezett és 18 méterről laposan a kapu jobb oldalába lőtt. 1-1

Hajrá Vasas Kubala!

2016.03.07. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu