MLSZ U17-es válogatott: Opavszky Balázs jelentkezik Spanyolországból

Opavszky Balázs, tehetséges akadémistánk is egyike azon játékosoknak, akik hazánkat képviselik az U17-es válogatott keretében. A csapat jelenleg Spanyolországban tartózkodik, ahol barátságos mérkőzéseken Románia és Írország ellen lépnek pályára labdarúgóink. Az U17-es válogatott március végén hazai rendezésű Eb-selejtező elitkörben próbálja meg kiharcolni az idei, horvátországi korosztályos Európa-bajnokságon való részvételt. Akadémistánk a Valenciához közeli Oliva Novából jelentkezik, kezdve az írek elleni, első játékrészben mutatott, biztató játékkal:

-Az első félidőt jól kezdtük, a mi játékunk érvényesült. Többet volt nálunk a labda, többször voltunk veszélyesek az ellenfél kapujára. A kapott gól után sem estünk össze, mi voltunk a domináns csapat.

A mérkőzés második felében azonban megváltozott a játék képe, Balázstól megtudtuk azt is, ő miben látja ennek okát.

-A második félidőben érezhetően elfáradtunk. Nem úgy játszottunk, ahogy azt tőlünk megszokhatták. Nehezen tudtunk alkalmazkodni az ír stílushoz. Összességében csalódott vagyok, de a tanulságokat természetesen le kell vonni, mérlegeltük a jó és a rossz dolgokat. Következő ellenfelünk Románia, a célunk pedig a győzelem mellett a tőlünk megszokott szép játék.

Akadémistáinknak és az U17-es csapatnak sok sikert kívánunk a mai, Románia elleni felkészülési mérkőzéshez!

2017.02.13. 07:49

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu