VKLA U17: Győzelem Kecskeméten

 
 
U17: Kecskeméti  KTE - Vasas Kubala Akadémia 0-1 (0-0)
Széktói Stadion füves pálya, 2015.10.10., 11:00 óra 
Összeállítás: Tomori Z. - Szabó B., Kiss B., Gál M., Csibra D. – Dolhai G., Szabó A., Rabatin R., Rákos B - Bencze M., Filipovic M.
Cserék: György N., Szabó R., Varszámisz D., Garai Á., Krizsán B., Papp P., Fehér F.
Gól: Gál M.
 
Vezetőedző:
Egy jó mérkőzést játszottunk a Kecskemét csapata ellen. Fegyelmezett és agresszív védekezésünknek köszönhetően komolyabb feladat elé nem állítottak minket. A vendéglátóink a térfelünk közepén próbáltak labdát szerezni. A labdakihozatalunk szinte minden esetben sikeres volt. A közép harmadból gyorsan a támadó zónába váltva több helyzetet is sikerült kialakítanunk a mérkőzés során, melyből csak egyet tudtunk gólra váltani, így a pár kihagyott helyzet kissé izgalmassá tette a mérkőzés végét. A játék összképe alapján megérdemelt és értékes a győzelem. Gratulálok a csapatnak!  
 
15’ Filipovic Marko a kaputól 22 méterre mellel levette a labdát, majd kapásból óriási kapufát lőtt.
22’ Bencze Márk iramodott meg a baloldalon, a tizenhatoson belülre érve a kapust találja telibe.
54’ Rabatin Ricsi szögletét Rákos Bence a röviden még tovább sarkalja, és a hosszún érkező Gál Márk a kapuba passzol. 0-1
83’ Garai Ádám 17 méteres lövését a kecskeméti kapus bravúrral az oldalkapufára üti, a kipattanót Fehér Farkas ajtó-ablak helyzetből a kapu mellé lövi. 
87’ Rabatin Ricsi lehelet finom mélységi emelése után Garai Ádám került a kapuval szembe, de lövését bravúrral védi ismét az ellenfél kapusa.
Hajrá Vasas Kubala!

2015.10.11. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu