U17 Két bajnokit is játszott a csapat a héten

FTC - Vasas Kubala Akadémia 1-0 (1-0)

Népliget, műfüves pálya, 2016.05.03. 16:00 óra

Összeállítás: Tomori Z. -  Baranyi B., Takács Zs., Csibra D., Szabó R. – Dolhai G., Rákos B., Szabó A. - György N., Filipovic M., Kovács M.

Csere: Bánfalvi D., Kerék L., Rabatin R., Tóth D., Eichenvalder R., Kalotai M.

Vezetőedző:

Nem a legjobb előjelekkel érkeztünk a Népligetbe, a sok sérült és az iskolai elfoglaltságok miatt. Az első félidőben volt egy-két lehetőségünk a gólszerzésre, de ezek a helyzetek kimaradtak. Az ellenfelünk szinte a semmiből szerzett vezetést. Egy pontrúgásnál nem figyeltünk megfelelően és a ferencvárosi támadó közelről fejelte a kapunkba a labdát. A második félidőben szinte egy kapuztunk, és sorra vezettük a támadásokat. Megvoltak a lehetőségek a gólszerzésre, de vagy a kapusuk védett nagyot vagy a kapufa segítette ki az ellenfelünket. Ma sajnos semmi nem jött össze. Ami miatt hiányérzetem van az a mentális erő, sajnos ez ma több játékosunkból is hiányzott.


Vasas Kubala Akadémia - ZTE 1-0 (1-0)

Fáy utca, műfüves pálya, 2016.05.07. 11:00 óra

Összeállítás: Tomori Z. -  Kiss B., Takács Zs., Csibra D., Szabó R., – Rabatin R., Dolhai G., Rákos B. - Kovács M., Filipovic M., Kalotai M.

Csere: Mráz R., Szabó A., Csongvai Á., Gyögy N., Szabó A.

Gól: Filipovic M.

Vezetőedző:

A sok sérült miatt hetek óta nem tudunk megfelelően felállni. Sajnos ez ma nagyon meglátszott a teljesítményünkön. Nagyon tompán lassan építettük a támadásainkat. A keddi mérkőzés miatt nem volt meg a megfelelő frissesség ahhoz, hogy nyomás alá tudjuk helyezni az ellenfelünket. A labdabirtoklásunkba nagyon sok technikai hiba csúszott. A tompa játék ellenére akaratból jelesre vizsgáztak a fiúk, aminek nagyon örülök.

9’ Kovács Milán nagyszerűen passzolta be a labdát Filipovic Markonak, aki higgadtan helyezett a hálóba. 1:0

Hajrá Vasas Kubala!

2016.05.09. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu