VKLA U17: Kiss Balázs értékelte a hétvégi bajnokit

 
Ti a tabella 3. helyéről vártátok a találkozót, ellenfeletek jóval hátrébb, a 7. helyen állt. Győzelem nélkül szerepeltek a győriek a tavaszi felsőházban, így biztos volt, hogy mindent megtesznek a 3 pontért.
 
-Az elmúlt hétvégén a Győr csapatát láttuk vendégül. Tudtuk, hogy egy masszív csapattal fogunk szembenézni, akik főleg labdabirtoklásra építik játékukat. Az előző mérkőzésen döntetlent sikerült elérni ellenük.
 
Most sem alakult másként, osztozkodtatok a pontokon, pedig ha csupán a kihagyott helyzeteket nézzük, magabiztosan nyerhettetek volna.
 
-A meccs kicsit nehezen indult be, nem tudtuk megtartani a labdát, kapkodós volt a játékunk. Első félidő vége felé aztán átvettük az irányítást, helyzeteket dolgoztunk ki, de azokat sajnos nem sikerült értékesíteni. Ahogy ez a futballban van: a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat és a Győr szerezte meg a vezetést egy kontrából. A gól után minden erőfeszítést megtettünk, hogy megfordítsuk az állást, de csak döntetlenig jutottunk.
 
A munka folytatódik, most kicsit hosszabb időtök lesz a keddi, Fradi elleni mérkőzésig, ahol a felsőház első mérkőzéséhez hasonlóan sikerül a 3 pontot elhozni.
 
-Sajnos nem lehetünk elégedettek az egy ponttal, hisz ha berúgjuk a helyzeteket, akkor 2-3 gólos különbség is kialakulhatott volna a javunkra. Legközelebbi fordulóban már koncentráltabban kell játszanunk, és gólra kell váltani a helyzeteinket, mert már sok pontot vesztettünk a kihagyott ziccerek miatt.

2016.04.26. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu