VKLA U17: Kiss Balázs győri beszámolója

A tavaszi felsőház 1. fordulójában hazai pályán sikerült megvernetek a Puskás Akadémia együttesét, a héten pedig Győr ellen készültetek.
 
-Ez a hét szokásos egy átmozgató edzéssel kezdődött, kedden pedig felmérés következett, hogy ki mennyit fejlődött az elmúlt időszakhoz képest. A többi napokon a megszokottak szerint készültünk a hétvégi bajnoki mérkőzésre. 
 
Ellenfeletek az első mérkőzésen 4:0-ra kikapott a Honvéd otthonában. Milyen előjelekkel vártátok a találkozót?
 
-Szombaton reggel a felsőházi második ellenfelünkhöz Győrbe utaztunk. Tudtuk, hogy egy főleg labdabirtoklásra épülő csapatra számíthatunk. A mester azt kérte tőlünk, hogy próbáljuk letámadni őket a támadó harmadunkban. Ez úgy gondolom többségében sikerült is a mérkőzésen, sok labdát szereztünk belőle, amiket viszont nem tudtunk gólra váltani.
 
A helyzeteiteket tekintve a mérkőzésben ott volt a győzelem és a viharos szél is megnehezítette mindkét csapat játékát.
 
-A mérkőzés teljes idejében nagyon erősen fújt a szél, ami rendkívül megnehezítette mindkét csapat dolgát. A 77. percben sajnos olyan gólt kaptunk, amit el lehetett volna kerülni. Ezt követően nem adtuk fel és megküzdve az időjárással is mindenképpen ki akartunk egyenlíteni.  A kitartásunk meghozta az eredményt és a 92. percben belőttük az egyenlítő gólunkat. Végeredményben azt hiszem, elégedettek lehetünk az egy ponttal, amihez gratulálok a csapatnak.
 

2016.03.08. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu