VKLA U17: Rabatin Ricsi a Vitesse Akadémián

Hétvégén utaztál Hollandiába a Vitesse akadémiájának U17-es korosztályához próbajátékra. Milyen volt a fogadtatásod, melyek az első élményeid?

-Vasárnap repülővel megérkeztem Hollandiába. A reptérre sofőr jött értem, majd fogadtak a szállodánál is. Nagyon kedvesen segítettek elintézni a szükséges teendőket! Megmutatták az edzőközpontot és körbevittek mindenhol.

A megérkezésed után sűrűsödtek a programjaid. Elsőként megismerkedtél az akadémia épületével, majd vizsgálatok következtek.

-Hétfőn közösen reggeliztünk az akadémián, majd megismerhettem az akadémia szolgáltatásait: konditerem, rehabilitációs terem, öltözők, "mozi", videóelemző szoba... Ezután orvosi vizsgálatom volt: vér- és vizelet vizsgálat, majd két orvos az ízületeket, EKG-t, tüdőkapacitást vizsgálták.

Hányszor edzettetek egy nap és miből épült fel a tréning?

-Hétfőn 11-11 elleni játék volt edzésen, mert az edzőknek továbbképzés van az akadémián. Itt különböző felállásokban játszottunk, védő és támadó feladatokat átvéve. Ma két edzésem volt: reggel ugyanígy taktikai játék, majd utána kis négyes csoportokban elmentünk kondizni. Az elején saját testsúllyal, majd pedig gépeknél. Délután gyorsító edzésünk volt: sprintek, kitámasztások, lövéssel befejezve. A két edzés között 20 perc biciklizés volt beiktatva.

A napi teendők mellett jut idő extra programokra? Mérkőzésre, a környezeted megismerésére?

-Minden nap az akadémián reggelizem reggel 8-kor, az ebédem 12:30-kor van, a vacsorám pedig fél 6 - 6-kor kezdődik. Tegnap a második csapat mérkőzését néztük meg, ahol nyert a Vitesse!

Fantasztikus fotókat küldtél, a képekből pedig kiderül, milyen csodálatos környezetben tudtok készülni.

-Az erdőn minden reggel átsétálok, mert a pálya két perc a hoteltől. Az egész akadémiát ilyen gyönyörű környezet veszi körbe!

Mivel fogod tölteni a holnapi napodat?

-Reggel van egy fizikai tesztem és utána szabad a délutánom.

2016.04.05. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu