VKLA U17: Rabatin Ricsi értékelése a kassai hetesről

A bajnokság tavaszi rajtja előtt az utolsó felkészülési mérkőzésetekre készültetek múlt héten.

-Az U19-es csapattal edzettem idősebb játékosokkal és a felnőttek elleni meccsre készülve a letámadás és a párharcok kialakítása volt a cél. Kis játékokra helyeztük a hangsúlyt, 2:2 ellen illetve 3:3 ellen. Ezzel is fókuszálni próbáltunk a párharcok kialakítására és a visszatámadásra.

A legidősebb korosztály edzésein való részvétel hasznosnak ígérkezett Kassa csapatát várva.

-A pénteki mérkőzéstől egy nagyon kemény és nehéz nemzetközi mérkőzést vártunk. Ez sajnos nem valósult meg a pályán, hiszen az ellenfél nem volt kellően agresszív. Mindenesetre a Kassa elleni mérkőzés nagyszerű volt arra, hogy a csapatot és egyes játékosokat lelkileg nagyon felhozzon, hiszen jól produkált a csapatunk.

A 7 gólotok önmagáért beszél és egy szép befejezése volt ez a mérkőzés a felkészülési időszakotoknak.

-Mindenkinek gratulálok a csapatban, nagyon örülök, hogy ennyire jó volt a helyzetkihasználásunk, hiszen egyik csapatnak se könnyű 7 gólt rúgni. Egyes támadások előtt jobban megbecsülhettük volna a labdát és lehettek volna pontosabbak a passzok, de a teljesítmény így is jó volt a körülményekhez képest.

Kivetted a részed a sikerből és ez a bajnokságra nézve is jó irány.

-Magam részéről örülök a 2 gólomnak és remélem, hogy a bajnokságban is menni fog a góllövés. Kiemelni épp ezért nem emelek ki senkit, de gratulálni viszont annál inkább szeretnék az egész csapatnak, hiszen egy jó meccset tudtunk játszani így a bajnokság előtt. 

2016.02.24. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu