VKLA U17: Rabatin Ricsi értékelte a Fradi elleni rangadót

Bár a Ferencváros a felsőház első két mérkőzésén nem tudott pontot szerezni, ennek ellenére biztosra vehető volt a harcos meccs, hiszen csakis a győzelem volt az elfogadott eredmény számukra.

-Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk a hétvégén. Mindig azt mondják, hogy ugyanúgy kell készülni minden mérkőzésre, de a Ferencváros az mindig más. Ez egy rangadó.

Fradi.. Újpest.. Honvéd.. olyan ellenfelek, akikkel a régi időkben is rangadókat lehetett játszani, természetes, hogy ez ma sincs másként.

-Egész héten érezhető volt a csapaton, hogy mindenki bizonyítani és győzni akar. Már az öltözőben nagy volt a koncentráció, mindenki szemében látszódott az akarat.

Az, hogy milyen elvárásokkal léptetek pályára, tudható.., de milyen játékra számítottatok a zöld-fehérek ellen?

-Nehéz, 1-2 gólos, agresszív, nemzetközi szintű mérkőzést vártunk.

Meg is kaptátok a masszív ellenfelet, viszont olyannyira sikerült dominálnotok, hogy már a 11. percben megszereztétek a vezetést.

-A játék elejétől fogva érződött, hogy jobban akarjuk a győzelmet, amely be is bizonyosodott egy korai gólommal, ennek pedig nagyon örülök.

A labdabirtoklásotok is szemmel látható fölényben volt, nyomás alatt tudtátok tartani a zöld-fehéreket.  

-A gólom megnyugtatta illetve felhozta a csapatot és így több ziccert is képesek voltunk kialakítani, de ezeket sajnos nem használtuk megfelelően.

A szünetet követően viszont újra bizonyítani tudtál, Szabó Botondot segítetted a második gólotokhoz.

-A második félidőben sikerült megszereznünk a második gólunkat is, amiből egy gólpasszal tudtam kivenni a részemet. Ez a gól sorsdöntő volt mindkét fél számára. Voltak még helyzeteink, amiket hogyha kihasználunk, akár négy gól is lehetett volna a különbség a két csapat között. Nagyon örülünk a győzelemnek és a következő mérkőzésre is ugyanígy készülünk! 

2016.03.16. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu