U17 U17 Rétyi Róbert: Hazai pályán nincs ellenfelünk!

U17-es korosztályunk holnap 13 órakor, hazai pályán fogadja a PMFC együttesét. Tóth Mihály vezetőedző játékosai közül Rétyi Róbert értékelte a nyári felkészülési időszakot.

-Összességében egy nagyon sikeres felkészülést hagytunk magunk mögött. Számos edzőmérkőzés volt programon, amelyeknek nagy részéből győztesen jöttünk ki. Úgy érzem, hogy sokat fejlődtünk a tavalyi évhez képest, a keretünk nagyon megerősödött. Több új játékos csatlakozott hozzánk a nyár folyamán, próbálunk összekovácsolódni, de ez rendben is lesz, hiszen már ismerjük egymás játékát.

Akadémistánk keményen fogalmaz az előttük álló bajnoksággal kapcsolatban, de ez természetes, ha az a cél, hogy a tabella élén végezzenek.

-Sokat dolgoztunk, nagyon keményen készültünk az egész bajnokságra, mert mindenki tudja, hogy a bajnoki cím a célunk. Mindenkinek bizonyítani kell a saját helyén, megmutatni, hogy ő kell játsszon azon a poszton, mert ő a legjobb. Én is teljes erőbedobással fogok dolgozni azon, hogy a csapat nagyon szép sikereket érjen el. Egyénileg az eddigieknél is többet szeretnék nyújtani, ezért pedig keményen meg is fogok dolgozni.

Hétvégén kezdődik az idei bajnokság, elsőként Pécs gárdája ellen lépnek pályára játékosaink  13 órakor a Fáy utcában.

-A pécsiek biztosan keményen fognak érkezni, nekünk pedig meg kell mutatnunk, hogy mit akarunk! Hazai pályán nincs ellenfelünk, így bele kell állnunk az összes meccsbe! Úgy kell hozzáállnunk minden összecsapáshoz, hogy csak a győzelem elfogadott, mert meg akarjuk nyerni a bajnokságot!

2017.08.25. 14:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu