VKLA U17: Takács Zsombor értékelése és beharangozója

Rendkívül szélsőséges időjárás fogadott benneteket a Bozsik Stadion műfüves pályáján. Délelőtt özönvízszerű esőzés volt még, utána pedig olyannyira feltámadt a szél, hogy az ellenfél mellett ezzel is meg kellett küzdeni a pályán. Szerencsére az első félidőben ez az időjárás nektek kedvezett és ezt nagyszerűen az előnyötökre is hajtottátok.
-Az első félidőben többet birtokoltuk a labdát és jobban játszottunk, mint az ellenfelünk. Helyzeteket tudtunk kialakítani és egy nagyon  szép egyéni megmozdulás után vezetést tudtunk szerezni. Ezután is folytattuk a jó játékot, de sajnos egy buta  hibából kaptunk egy büntetőt, amit ellenfeleink értékesítettek is.

Igazi rangadónak számított ez a mérkőzés, a második játékrészben pedig a szél támogatását élvezve a kispestiek is nagyobb iramot tudtak diktálni.
-A második félidőben nehezebb volt megvalósítani azt, amit szerettünk volna, mert az ellenfél is letámadott minket, illetve nagy hátrány volt, hogy a szél is felerősödött. Egy kis szögletet rosszul reagáltunk le, így kaptuk második gólunkat, ezzel pedig 2:1 lett a végeredmény.

Szombatig tovább folytatódik a munka, hiszen hétvégén a DAC korosztályos csapata érkezik hozzátok. Mennyiben másabb egy ilyen találkozó a hazai mérkőzésekkel szemben?
-Nehezíti a dolgunkat, hogy a hazai csapatokkal ellentétben nem ismerjük a dunaszerdahelyi együttest, de a tapasztalat azt mutatja, hogy mindenképpen nagyobb tempóra kell számítsunk.

2016.02.12. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu