VKLA U17 válogatott: Kiss Balázs jelenti Telkiből

U17-es válogatottunk - Akadémiánk képviseletében Kiss Balázzsal a keretben - vasárnap óta Telkiben van. A csapat az őszi Eb-selejtezők óta első nemzetközi mérkőzéseit játssza a héten. Mindkét mérkőzésen a norvégok korosztályos csapata lesz a magyar válogatott ellenfele. A mai találkozón néhány új játékos is bemutatkozott, de a keret nagy része már az ősszel is szerephez jutott. 

"Az első félidőben kicsit pontatlanok voltunk, kapkodó volt a játékunk, a norvég találatnál klasszikus hibát követtünk el védekezésben, nem vettük fel a területre beérkező játékost, így egy könnyen elkerülhető gólt kaptunk - értékelt a mérkőzés után Szélesi Zoltán. - A második félidőben már sokkal jobban nézett ki a játékunk, főleg a cseréket követően. Ebben a periódusban mi domináltunk, helyzeteket dolgoztunk ki, de a minőségi passzok hiányoztak az ellenfél kapuja előtt a gólhoz. A szervezettséggel, fegyelmezettséggel nem volt probléma, de koncentrációban és akarásban fejlődnünk kell. Úgy gondolom, ha ezekben előre tudunk lépni, képesek vagyunk legyőzni ezt a norvég válogatottat, ezért várom a csütörtöki mérkőzést."

Magyarország-Norvégia 0-1 (0-1)

Magyarország: Varga Ádám - Erdélyi Botond (Kiss Balázs, 59.), Virág Ákos, Géringer Tamás (Horváth Marcell, 70), Deutsch László (Horváth Gergő, 70.) - Stoiacovici Dávid (Lustyik Levente, 70.), Kiss Bence (Mim Gergely, 59.) - Pratsler Benjámin (Kisari Tibor, 59.), Palincsár Martin (Bolla Bendegúz, 59.), Szuhodovszky Soma - Szabó Levente (Kundrák Norbert, 70.)

Kiss Balázs Telkiből számolt be az eddigi eseményekről:

"Vasárnap délután 1 órakor volt gyülekező az MLSZ budapesti raktáránál, ahonnan busszal utazott a csapat Telkibe. A szállás elfoglalása már előre megtervezett szobabeosztás szerint történt. Ugyanazokat a lehetőségeket biztosítják számunkra, mint a felnőtt csapat tagjainak. Legyen szó a szobákról, a kondicionáló terem vagy a wellness részleg használatáról. A körülmények nagyon jók, minden adott a megfelelő felkészüléshez. Még vasárnap délután volt egy regenerációs edzés, hétfőn délelőtti és délutáni edzés, valamint videózás volt a program. Ma volt és csütörtökön is lesz edzőmérkőzésünk, mindkétszer Norvégia korosztályos csapata ellen, ahol mindenképpen győzni szeretnénk!"

2016.03.30. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu