VKLA Hétvégi bajnoki összefoglalók

U14

2013.10.12. szombat, 10:00

Puskás Akadémia Felcsút-Vasas Kubala Akadémia 5-2 (3-0)

VKLA: Molnár L. – Bodnár M., Czibulya R., Temesvári A., Radnó G. – Csongvai Á., Váradi M., Kovácsréti M. - Banka G., Bencze M., Szirmai B.

Csere: Nagy B. – Kovácsréti M. helyett, Papp M. – Váradi M. helyett, Szabó B. – Bodnár M. helyett a szünetben, Módly M. – Csongvai Á. helyett, Csalár Á. – Szirmai B. helyett a 48. percben, Bánfalvi D.

Gól: Nagy B.(68’), Bencze M.(75’)

Sárga lap: Kovácsréti M.(20’), Czibulya R.(60’)

Harmati Tamás, vezetőedző: Hétvégén újabb bajnoki mérkőzés, és újabb erős csapat ellen játszhattunk, ezúttal Felcsúton, nagyszerű körülmények között. Jól kezdtünk, hiszen egyből magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és a 10. percben már kétszer is a kapussal szemben voltunk, de előnyt nem tudtunk szerezni belőle.  Nem úgy az ellenfél, aki egy szöglet után, hathatós segítségünk mellett, megszerezte a vezetést (1-0). Az eredményen kívül sok minden nem változott, újra dolgoztuk ki a helyzeteket, előbb Bencze Márk vezette a kapusra a labdát, már másodszor, majd Kovácsréti Márk előtt adódott óriási lehetőség, de a gól most sem jött össze. Ami nem jött össze az ellenfél kapuja előtt az összejött a sajátunk előtt, egyszerűen „megdupláztuk” a Felcsút előnyét, öngól (2-0). A „sormintának” itt még nem volt vége, újabb 2 Vasas lehetőség, ezúttal is Bencze Márk volt, aki helyzetbe tudott kerülni, de a gól még mindig várattatott magára. A túloldalon megint szöglethez jutott az ellenfél és egy szép fejes után már (3-0). A szünetig már nem tudtunk szépíteni, pedig Csongvai Áron szabadrúgása elég jól sikerült, de a kapus nagy bravúrral hárítani tudott.  Furcsa egy félidő volt, a felvételt visszanézve, egy Felcsúti helyzetet és hat Vasasos lehetőséget láttam, ők 1 lehetőségből mégis 3 gólt tudtak szerezni. Amilyen jól kezdtük az elsőt, olyan rosszul a második félidőt és az ellenfél el is döntötte a mérkőzést. A játékunk azonban nem esett szét és a 68. percben megtört az átok, előbb Csalár Ákos visszagurított labdáját helyezte Nagy Bence a bal alsóba. Aztán a 75. percben Papp Milán nagyon ügyes átadását Bencze Márknak váltotta gólra, egy nagyszerű emeléssel (5-2). A mérkőzés nagy részében jól játszottunk, a stílusunknak megfelelően, de úgy láttam, hogy a gyerekek egy kicsit túldimenzionálták ennek a találkozónak a jelentőségét, és ezért jóval több technikai-taktikai hiba, kapkodás csúszott a futballunkba, a pálya minden területén. Összességében azt gondolom, hogy a vereség ellenére nem tört meg jó sorozatunk, legalábbis, ami a játékot illeti és ez fontos. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá VASAS KUBALA AKADÉMIA!

U15

PFLA – Vasas Kubala Akadémia 0–5 (0–4)

Felcsút, PFLA sporttelep füves pálya 2013.10.12. 10:00 óra

Összeállítás: Fodor – Farkas, Csibra, Bálint, Gál – Kovács, Szabó, Rabatin – Rákos, Bagosi, Szegedi

Csere: Krizsán, Márton, György

Gól: Szegedi, Csibra, Garai, Bagosi, Gál

Komódi László, vezetőedző: Ideális körülmények vártak ránk Felcsúton. Gyönyörű napsütés és egy remek talajú füves pálya. Minden adott volt, hogy egy jó mérkőzést játszunk a PFLA tehetséges játékosai ellen. Az első negyed órában óvatosabban kezdtünk. Nem igazán a saját játékunkra összpontosítottunk, hanem az ellenfélre figyeltünk, hogy ne járjunk úgy, mint az előző héten az Illés Akadémia ellen! Ebben az időszakban nem volt képes a Puskás olyan nyomást helyezni ránk a támadójátékával, hogy az összezavarjon minket és ezzel elbizonytalanítson. 20 perc elteltével bátrabban vállaltuk fel az előre való játékot és sok pozícióváltással a középpályán és a támadó harmadban szinte szétziláltuk a Felcsútiak védelmét. Verebes mestert idézve gólra gólt rúgtunk! Bagosi Csabi egyéni akciója utáni lövését még bravúrral hárította a kapus, de a kipattanó labdát Szegedi Tibi helyezte a kapuba a 27. percben (0–1). Három perccel később Szabó Boti remek szögletét Csibra Dani bomba erővel fejelte a hálóba (0–2). 37. percben egy szélen vezetett támadás után Szegedi Tibi passzolt vissza a tizenhatosra érkező Garai Ádámhoz, aki kifordított belsővel a rövidbe passzolt (0–3). A szünet előtt mattoltuk ellenfelünket! Farkas Mati jobb védő pozícióból futott végig a jobb oldalon és a pontos beadását a rövidre érkező Bagosi Csabi csúsztatta fejjel a rövidbe (0–4). A szünetben kértem a pályán maradt és a becserélt második félidős játékosoktól, hogy továbbra is motiváltan és koncentráltan futballozzanak. Folytatták is ezt a szuper teljesítményt. Nem volt olyan párharc vagy játék szituáció, amit ne mi nyertünk volna meg! Az 54. percben Márton Gellért mélységi réspasszából Gál Márk higgadtan passzolt a kapu bal alsó sarkába (0–5). Remek idő, remek pálya, remek csapatjáték, remek egyéni teljesítmények és sportszerű ellenfél. Gratulálok mindenkinek!

Hajrá Vasas Kubala!

U16

Vasas – Airnergy 1–1 (1-1)

Összeállítás: Démusz-Szilágyi, Egyed, Bagi, Szász-Bakó, Erdélyi, Micsinai-Horváth, Pataki, Danyis

Csere: Horváth helyett Rabatin, Danyis helyett Pápai, Erdélyi helyett Szecsei. Mind a szünetben. Pataki helyett Gulyás 60’, Szilágyi helyett Komódi 65’.

Gól: Pataki 22’

Vezetőedző: Répási László

A szerdai  eredményes és jó játék, ma sajnos nem szerepelt a repertoárunkban. Az első félidőt egy kimondottan kontrára berendezkedett ellenfél és egy lassan sok pontatlan passzal játszó hazai csapat vívta. A másik csapat nagyon fegyelmezetten védekezett a saját térfele közepén. A csatársor pedig a félpályára vissza rendelve akadályozta meg a támadásainkat. A taktika tökéletesen működött, még gólhelyzetig sem jutottunk. A mi találatunk egy szabadrúgás után született. A  kapus kiütötte a labdát, amely egy védő lábáról elénk pattant és ezt értékesítettük. Az ellenfél a saját térfeléről elvégzett szabadrúgásokat is előre ívelte, bízva abban, hogy védőink hibáznak és ezekből gólt szerezhetnek. Ez a gondolkodás sikeres volt, mert egy előre ívelt labdánál a szélről beadtak és a tisztázás a mi védőnk vállát eltalálta, aki 2 méterre volt. Puhl Sanyi bácsit idézve: nem a játékos keze kereste a labdát, tehát nem járna büntető. Az ellenfél szurkolói hangosan kiabálva, sikert értek el az esett után, és a bíró kb. 3 másodperc múlva befújta a büntetőt. Nem hittük el, amit láttunk a cserepadról, de megtörtént. (1-1). A második játékrészben már jobban játszottunk, pontosabban passzoltunk, de helyzetet csak rögzített szituáció után tudtunk kialakítani. Gólt nem tudtunk szerezni, így maradt a döntetlen. Ezt a mérkőzést úgy értékeltük, hogy a szerdai gyengébb ellenfél után, egy fegyelmezetten, keményen védekező csapattal szemben, még játékban nem vagyunk elég jók a győzelemre. A tanulságokat leszűrtük és megyünk tovább a megkezdett úton.

Hajrá Vasas, Hajrá Kubala!

 

U17

Debrecen – Vasas Kubala Akadémia 2-1 (2-0)

Pallag sport centrum, műfüves pálya, 2013.10.12., 14:00 óra

Összeállítás: Major B. – Kerék, Toberny, Beschenbacher, Tóth O. – Radics, Csősz, Major M. – Kovács, Nagy, Miletics.

Csere: Tóth Zs. – Kerék helyett a 60. percben, Marton – Beschenbacher helyett és Oláh – Nagy helyett a 67. percben. Paulovicz (kapus).                                                                  

Gól: Oláh Raymund a 73. percben.

Tóth Csaba, vezetőedző:

A pressingelő hazaiak már az első perctől kezdve ránk jöttek, és a szokatlan felállási formációjukkal nehezebbé próbálták tenni a labdakihozatalunkat. Többnyire sikeresen megoldottuk a labdakihozatalunkat, de egy-két indokolatlan technikai hiba miatt, párszor elvesztettük a labdát. A mérkőzés első nagy ziccerét, mi hagytuk ki. Kovács Dávid egyéni labdaszerzéséből két védőt is maga mögött hagyott, és hét méterről a kapus mellett elgurította a labdát, de sajnos a kapufa mellett elgurult a játékszer. A folytatásban nem tudtunk folyamatosan a labdát birtokolni, rendszerint a közép harmadban elvesztettük azt. A hazaiak egyszerűen építkeztek, egyből a két éket játszották meg hosszú labdákkal. A félidő derekán egy direkt szögletből, sajnálatos egyéni hiba miatt, megszerezte a vezetést a Debrecen (1-0). Alig pár perc múlva, még mindig nem tértünk észhez és védelmi baki-sorozat után röviden szabadítottunk fel. A hiba kapott gólt eredményezett (2-0). A gyorsan szerzett hazai előny már idegesebbé tett minket és játékunk továbbra sem volt magabiztos. Igaz többször jutottunk már el a támadó harmadban, de komolyabb veszélyt nem jelentettünk a hajdúságiak kapujára. Inkább mezőnyjáték alakult ki a két tizenhatos között. A szünetben nagy részben mentálisan kellett a srácokat felrázni, mert a két kapott gól, elbizonytalanította őket. A második félidőben már egy erőtlenebb debreceni csapatot érezhettünk, és a játékunk is felgyorsult. Többet birtokoltuk a labdát és átvettük a játék irányítását is. Viszont az első három ember hatékonysága együtt nem haladta meg a 100%-ot. Ettől függetlenül gyakran tudtunk helyzeteket kialakítani. Csősz Ricsi kétszer találta telibe a felső lécet, de mindkétszer kifele vette az irányt a labda.  Előbb jobb kötőből szabadrúgásból, majd egy akciót követően hiányzott pár centi. Tóth Zs. Ákos és Oláh Raymund becserélésével javult a támadó játékunk. Egy baloldali Tóth Zs. Ákos beadásból, Nagy Ricsi érkezett, de az oldalhálót találta telibe. Kis idő után ismét Ákos veszélyeztetett, de lövése a kapussal szembe célt tévesztett. Érett a gól. Radics Zsolti beadását Oláh Raymi a hálóba fejelte (2-1). A csapat egy játékosként kezdett bele egy nagy hajtásba. Folyamatosan az ellenfél térfelén tudtuk a labdát birtokolni, de a minőségi megoldások elmaradtak. Kapkodás és rossz döntések okozták a labdavesztéseinket. A legnagyobb helyzet még hátra maradt. Radics Zsolti kapura lövése Tóth Olivér elé került, aki két méterre a kaputól elcsúszott és nem találta el a labdát. Ez volt a legnagyobb egyenlítési lehetőségünk. Az utolsó percekben többször pattogott a labda az ellenfél kapuja előtt. Többször, mint a mérkőzés alatt összesen, de gólt nem tudtunk elérni. Így érdemtelen vereséget szenvedtünk el és csalódottan kellett a pályáról lejönnünk. Fájó volt ez a vereség, hiszen több helyzetet dolgoztunk ki mégis kikaptunk. Helyzetkihasználásunk és a támadó játékunk gyengébb volt, illetve az egyéni hibák büntettek meg minket. Sajnálom, mert győzelmet szalasztottunk el.

 

 

U18

2013.10.09., Monor füves pálya, 14:00

Monor - Vasas Kubala Akadémia 0-2 (0-0)

Összeállítás: Németh - Spiegelhalter, Hesz, Orosz, Simon K. - Dinka, Kollár, Omar El Sherif - Forgács, Rabatin, Vogel

 Cserék: Németh h. Győr (45.p.), Omar h. Dorogi (45.p.), Vogel h. Szilágyi (45.p.), Dinka h. Oláh D. (60.p.), Rabatin h. Nagy L. (68.p.), Forgács h. Vígh (72.p.)

Gólszerző: Szilágyi, Dorogi

Domján Norbert, vezetőedző: Jó pályán, ideális "futball időben" játszottuk a mérkőzést. A kezdésnél beragadtunk, a 2. percben Németh Márk bravúrjára volt szükség, hogy ne szerezze meg a vezetést a Monor csapata. A helyzet után sikerült felvennünk a saját ritmusunkat és átvettük a játék irányítását. Többet birtokoltuk a labdát, a hazaiak kontra támadásokkal próbáltak veszélyeztetni. Kollár Márk a védők mögé bepasszolt labdája után, Rabatin Norbert lövését védte bravúrral a monori hálóőr. A szünet előtt még Vogel Márk fejelhetett üresen, de fejese nem találta el a kaput. A második játékrészre nagyobb tempót sikerült diktálnunk és ez már gólokban is megmutatkozott. Az 55. percben Szilágyi Máté lábát húzta el a hazaiak kapusa a büntető területen belül, a jogos 11-est a sértett magabiztosan értékesítette (0-1). A 63. percben egy hazai szöglet után, a kifejelt labdát Kollár Márk gyűjtötte be és az ellenfél kapujához felérő Dorogi Renátót hozta helyzetbe, aki a kimozduló kapus mellett a hálóba passzolt (0-2). Az utolsó 20 percben több helyzetet is sikerült kialakítanunk az ellenfél kapuja előtt, de újabb gólokat már nem tudtunk szerezni, így az eredmény nem változott.

Gratulálok a srácoknak a győzelemhez, megérdemelt volt a 3 pont megszerzése!

 

U21

DVSC - Vasas Kubala Akadémia 3-2 (1-1)

Pallag, füves edzőpálya - 2013.10.12.

Összeállítás: Lékai S. – Lesták M., Túri D., Kis B., Marcsek Á. – Rőthy M.,Tóth Cs., Dorogi R. – Szedlár Z., Szilágyi M., Simon K.

Csere: Rőthy M. helyett El Sherif O. , Jákó J. helyett Simon K., Dorogi R. helyett Kollár M.

Gól: Dorogi R.(2)

Vezetőedző: Késedi Gábor

Késedi Gábor, vezetőedző:

Egészen elképesztő minőségű, parádés füves pálya és kiváló labdarúgó időjárás várt minket Debrecenben. Kiváló tempót diktáltunk, hatalmas fölény az első félidőben. Szinte minden pontját uraltuk a pályának és a mérkőzésnek. Az ellenfelünk csak másodpercekig tudta birtokolni a labdát. Pontos labdakihozatalok, jó visszatámadások, szép és hasznos mozgások a támadózónában. Ült minden. Volt 3-4 kiváló szituáció, mikor nagyon jó ritmusban és ötletes megoldással megbontottuk az ellenfél védekezését. Végül egy jó rágyorsítás utáni átlövéssel szereztük meg a vezetést. Dorogi Reni kiválóan látta meg, hogy megnyílik előtte a tér, rágyorsított a védelmi vonalra, majd életerős lövést küldött a kapura, ami némi szerencsével vágódott a hálóba (0-1). Abszolút megérdemelt gól volt, mert üresjárat nélkül maximális koncentrációval játszott mindenki. Azonban a gólnak szinte alig bírtunk örülni, mert jött a válasz. Egy rossz középpályás védekezés után átlövési kísérlethez jutott az ellenfél. A hazai játékos középmagas bombáját Lékai Soma már csak a kapuba tudta paskolni (1-1). A gyors válasz némileg megzavart minket. Egyből jött egy helyzet még, amit hárítani tudtunk. Utána azonban visszaállt a játék a régi kerékvágásba. Továbbra is nagy labdabirtoklási fölény, folyamatos dominancia. És ez már nem változott meg a félidő végéig. A szünetben megbeszéltük a legfontosabb hibákat, amiből most tényleg kevés volt. A kapott gólon kívül és néhány helyezkedési hibától eltekintve koncentráltan és maximális erővel dolgozott az egész csapat. Az egyedüli problémát az jelentette, hogy többen sérülésből és betegségből tértek vissza, így 2-3 játékos már csak minimális erőtartalékkal rendelkezett. Kis Bazsi a 10. perctől fogva rosszul érezte magát, ráadásul Rőthy Martin egy ártalmatlan szituáció után megsérült. A második félidő elején le is kellett cserélni. Sajnos az első 5-6 percben el döntöttük a meccset, de nem a mi javunkra. Rögtön a 2. percben képtelenek voltunk labdát szerezni a jobb oldalunkon. Négyszer visszakerült a labda az ellenfélhez, majd mikor végre megszereztük, egyből eladtuk, közben a védelmünk teljesen eltolódott és ezt ügyesen kihasználta az ellenfél. Pár perc múlva egy újabb figyelmetlen védekezés, amit még nagy nehezen helyrehoztunk, ám az egyik menteni igyekvő lábról a labda a saját kapunkban landolt. Öngól. Nem sokkal később el kezdtük cserékkel frissíteni a csapatot, ám most a  cserejátékosok nem tudták azt a fajta lendületet belevinni a játékba, amit mi elképzeltünk. Többet nem tudtunk cserélni, pedig volt még a pályán olyan labdarúgó, aki kihagyás után tért vissza és ráfért volna a csere. Kapkodóbb és pontatlanabb lett a játékunk. Ebben a szakaszban is egyértelmű volt a fölényünk, de nem tudtunk olyan stabilan nyomást gyakorolni a hazaiakra. A munka végül meghozta a gyümölcsét egy újabb, meglehetősen akrobatikus mozdulat után született Dorogi gól képében. Renátó az utolsó energia morzsáit is elégetve kiválóan dolgozott végig az egész mérkőzésen. A hátralévő időben már csak kísérletezésre futott az erőnkből, komoly helyzetre már nem, így maradt a 3-2-es végeredmény. Összességében elmondható, hogy most már nem először szenved a csapat érdemtelenül vereséget. 50 percig egészen magas színvonalon, hatalmas akarattal és koncentrációval játszott az egész csapat. Újabb, nagyon bosszantó, buta hibák tették tönkre az elvégzett munkát 3-4 perc alatt. A játékosok maximális erőbedobással dolgoztak, minden erejüket mozgósították, de a siker csak nem akar megérkezni. Dolgozunk érte keményen tovább!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala! 

 

2013.10.12. 00:00

Vissza

 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 5 5 0 0 15
  2 Videoton FC 5 5 0 0 15
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 5 5 0 0 15
  4 PMFC 5 4 1 0 13
  5 UTE 5 4 0 1 12
  6 ZTE AKADÉMIA 5 3 1 1 10
  7 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 5 2 0 3 6
  8 SZOLNOKI MÁV UP. FC 5 2 0 3 6
  9 PAKSI FC 4 1 2 1 5
  10 Budai Futball Club 4 1 1 2 4
  11 ÚFC 5 1 1 3 4
  12 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 5 1 0 4 3
  13 KTE Labdarúgó Akadémia 5 1 0 4 3
  14 SZEKSZÁRDI UFC 5 0 2 3 2
  15 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 5 0 0 5 0
  16 GYIRMÓT SE GYŐR 5 0 0 5 0
 •   M GY D V P
  1 PMFC 5 4 1 0 13
  2 UTE 5 4 0 1 12
  3 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 5 3 2 0 11
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 5 3 1 1 10
  5 KTE Labdarúgó Akadémia 5 3 1 1 10
  6 PAKSI FC 5 3 0 2 9
  7 ZTE AKADÉMIA 5 2 3 0 9
  8 VASAS KUBALA AKADÉMIA 5 2 2 1 8
  9 Videoton FC 5 2 2 1 8
  10 SZOLNOKI MÁV UP. FC 5 2 1 2 7
  11 ÚFC 5 1 2 2 5
  12 Budai Futball Club 5 1 0 4 3
  13 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 5 0 2 3 2
  14 GYIRMÓT SE GYŐR 5 0 1 4 1
  15 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 5 0 1 4 1
  16 SZEKSZÁRDI UFC 5 0 1 4 1
 •   M GY D V P
  1 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 5 4 1 0 13
  2 KTE Labdarúgó Akadémia 5 4 1 0 13
  3 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 5 3 1 1 10
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 5 3 1 1 10
  5 ÚFC 5 3 0 2 9
  6 PMFC 5 3 0 2 9
  7 PAKSI FC 5 3 0 2 9
  8 UTE 5 3 0 2 9
  9 ZTE AKADÉMIA 5 2 2 1 8
  10 Budai Futball Club 5 2 1 2 7
  11 Videoton FC 5 2 0 3 6
  12 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 5 2 0 3 6
  13 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 5 1 0 4 3
  14 GYIRMÓT SE GYŐR 5 1 0 4 3
  15 SZEKSZÁRDI UFC 5 0 1 4 1
  16 SZOLNOKI MÁV UP. FC 5 0 0 5 0
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 5 4 1 0 13
  2 VIDEOTON FC 4 4 0 0 12
  3 MTK BUDAPEST 4 3 0 1 9
  4 KTE Labdarúgó Akadémia 5 2 2 1 8
  5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 5 2 2 1 8
  6 HONVÉD-MFA 4 2 1 1 7
  7 UTE 5 2 1 2 7
  8 VASAS KUBALA AKADÉMIA 5 2 0 3 6
  9 PMFC 4 2 0 2 6
  10 DVTK 5 2 0 3 6
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 5 1 2 2 5
  12 ETO FC GYŐR 4 1 1 2 4
  13 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 5 1 1 3 4
  14 FERENCVÁROSI TC 5 1 1 3 4
  15 DVSC-DLA 4 1 0 3 3
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 5 1 0 4 3
 •   M GY D V P
  1 MTK BUDAPEST 4 4 0 0 12
  2 HONVÉD-MFA 4 4 0 0 12
  3 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 5 3 1 1 10
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 5 3 0 2 9
  5 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 5 3 0 2 9
  6 DVTK 5 3 0 2 9
  7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 5 2 2 1 8
  8 FERENCVÁROSI TC 5 2 1 2 7
  9 KTE Labdarúgó Akadémia 5 2 1 2 7
  10 DVSC-DLA 3 1 1 1 4
  11 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 5 1 1 3 4
  12 VIDEOTON FC 4 1 0 3 3
  13 UTE 5 1 0 4 3
  14 ETO FC GYŐR 4 1 0 3 3
  15 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 5 0 2 3 2
  16 PMFC 3 0 1 2 1
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 3 3 0 0 9
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 4 3 0 1 9
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 3 3 0 0 9
  4 BUDAÖRS 4 3 0 1 9
  5 REAC SPORTISKOLA SE 4 2 1 1 7
  6 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 4 1 1 2 4
  7 DOROGI FC 3 1 0 2 3
  8 BVSC-ZUGLÓ 3 1 0 2 3
  9 UTE 4 0 2 2 2
  10 DUNAHARASZTI MTK 3 0 2 1 1
  11 KELEN SC 3 0 1 2 1
  12 SOROKSÁR SPORT CLUB 4 0 1 3 0
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VIADUKT SE BIATORBÁGY 4 4 0 0 12
  2 FERENCVÁROSI TC 4 4 0 0 12
  3 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 4 2 1 1 7
  4 UTE 3 2 0 1 6
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 4 1 1 2 4
  6 BVSC-ZUGLÓ 3 1 0 2 3
  7 KELEN SC 3 1 0 2 3
  8 DOROGI FC 3 1 0 2 3
  9 SOROKSÁR SPORT CLUB 4 1 0 3 3
  10 REAC SPORTISKOLA SE 3 0 2 1 2
  11 DUNAHARASZTI MTK 3 0 1 2 1
  12 BUDAÖRS 2 0 1 1 1
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FC HATVAN 3 3 0 0 9
  2 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 3 3 0 0 9
  3 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 3 2 0 1 6
  4 BALMAZÚJVÁROSI FC 2 1 0 1 3
  5 DVTK 2 0 1 1 1
  6 VÁC VLSE 2 0 1 1 1
  7 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 2 0 0 2 0
  8 VASAS KUBALA AKADÉMIA 2 0 0 2 0
  9 KAZINCBARCIKA 1 0 0 1 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3 3 0 0 9
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 3 3 0 0 9
  3 AIRNERGY FC-BMTE 2 1 0 1 3
  4 DLA-DEAC 3 1 0 2 3
  5 DVTK 2 1 0 1 3
  6 ÚFC 3 1 0 2 3
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 1 0 1 0 1
  8 MERCEDES-KLC 3 0 1 2 1
  9 KŐBÁNYÁÉRT FNLA 2 0 0 2 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu