VKLA Hétvégi bajnoki összefoglalók

U14

2013.10.12. szombat, 10:00

Puskás Akadémia Felcsút-Vasas Kubala Akadémia 5-2 (3-0)

VKLA: Molnár L. – Bodnár M., Czibulya R., Temesvári A., Radnó G. – Csongvai Á., Váradi M., Kovácsréti M. - Banka G., Bencze M., Szirmai B.

Csere: Nagy B. – Kovácsréti M. helyett, Papp M. – Váradi M. helyett, Szabó B. – Bodnár M. helyett a szünetben, Módly M. – Csongvai Á. helyett, Csalár Á. – Szirmai B. helyett a 48. percben, Bánfalvi D.

Gól: Nagy B.(68’), Bencze M.(75’)

Sárga lap: Kovácsréti M.(20’), Czibulya R.(60’)

Harmati Tamás, vezetőedző: Hétvégén újabb bajnoki mérkőzés, és újabb erős csapat ellen játszhattunk, ezúttal Felcsúton, nagyszerű körülmények között. Jól kezdtünk, hiszen egyből magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és a 10. percben már kétszer is a kapussal szemben voltunk, de előnyt nem tudtunk szerezni belőle.  Nem úgy az ellenfél, aki egy szöglet után, hathatós segítségünk mellett, megszerezte a vezetést (1-0). Az eredményen kívül sok minden nem változott, újra dolgoztuk ki a helyzeteket, előbb Bencze Márk vezette a kapusra a labdát, már másodszor, majd Kovácsréti Márk előtt adódott óriási lehetőség, de a gól most sem jött össze. Ami nem jött össze az ellenfél kapuja előtt az összejött a sajátunk előtt, egyszerűen „megdupláztuk” a Felcsút előnyét, öngól (2-0). A „sormintának” itt még nem volt vége, újabb 2 Vasas lehetőség, ezúttal is Bencze Márk volt, aki helyzetbe tudott kerülni, de a gól még mindig várattatott magára. A túloldalon megint szöglethez jutott az ellenfél és egy szép fejes után már (3-0). A szünetig már nem tudtunk szépíteni, pedig Csongvai Áron szabadrúgása elég jól sikerült, de a kapus nagy bravúrral hárítani tudott.  Furcsa egy félidő volt, a felvételt visszanézve, egy Felcsúti helyzetet és hat Vasasos lehetőséget láttam, ők 1 lehetőségből mégis 3 gólt tudtak szerezni. Amilyen jól kezdtük az elsőt, olyan rosszul a második félidőt és az ellenfél el is döntötte a mérkőzést. A játékunk azonban nem esett szét és a 68. percben megtört az átok, előbb Csalár Ákos visszagurított labdáját helyezte Nagy Bence a bal alsóba. Aztán a 75. percben Papp Milán nagyon ügyes átadását Bencze Márknak váltotta gólra, egy nagyszerű emeléssel (5-2). A mérkőzés nagy részében jól játszottunk, a stílusunknak megfelelően, de úgy láttam, hogy a gyerekek egy kicsit túldimenzionálták ennek a találkozónak a jelentőségét, és ezért jóval több technikai-taktikai hiba, kapkodás csúszott a futballunkba, a pálya minden területén. Összességében azt gondolom, hogy a vereség ellenére nem tört meg jó sorozatunk, legalábbis, ami a játékot illeti és ez fontos. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá VASAS KUBALA AKADÉMIA!

U15

PFLA – Vasas Kubala Akadémia 0–5 (0–4)

Felcsút, PFLA sporttelep füves pálya 2013.10.12. 10:00 óra

Összeállítás: Fodor – Farkas, Csibra, Bálint, Gál – Kovács, Szabó, Rabatin – Rákos, Bagosi, Szegedi

Csere: Krizsán, Márton, György

Gól: Szegedi, Csibra, Garai, Bagosi, Gál

Komódi László, vezetőedző: Ideális körülmények vártak ránk Felcsúton. Gyönyörű napsütés és egy remek talajú füves pálya. Minden adott volt, hogy egy jó mérkőzést játszunk a PFLA tehetséges játékosai ellen. Az első negyed órában óvatosabban kezdtünk. Nem igazán a saját játékunkra összpontosítottunk, hanem az ellenfélre figyeltünk, hogy ne járjunk úgy, mint az előző héten az Illés Akadémia ellen! Ebben az időszakban nem volt képes a Puskás olyan nyomást helyezni ránk a támadójátékával, hogy az összezavarjon minket és ezzel elbizonytalanítson. 20 perc elteltével bátrabban vállaltuk fel az előre való játékot és sok pozícióváltással a középpályán és a támadó harmadban szinte szétziláltuk a Felcsútiak védelmét. Verebes mestert idézve gólra gólt rúgtunk! Bagosi Csabi egyéni akciója utáni lövését még bravúrral hárította a kapus, de a kipattanó labdát Szegedi Tibi helyezte a kapuba a 27. percben (0–1). Három perccel később Szabó Boti remek szögletét Csibra Dani bomba erővel fejelte a hálóba (0–2). 37. percben egy szélen vezetett támadás után Szegedi Tibi passzolt vissza a tizenhatosra érkező Garai Ádámhoz, aki kifordított belsővel a rövidbe passzolt (0–3). A szünet előtt mattoltuk ellenfelünket! Farkas Mati jobb védő pozícióból futott végig a jobb oldalon és a pontos beadását a rövidre érkező Bagosi Csabi csúsztatta fejjel a rövidbe (0–4). A szünetben kértem a pályán maradt és a becserélt második félidős játékosoktól, hogy továbbra is motiváltan és koncentráltan futballozzanak. Folytatták is ezt a szuper teljesítményt. Nem volt olyan párharc vagy játék szituáció, amit ne mi nyertünk volna meg! Az 54. percben Márton Gellért mélységi réspasszából Gál Márk higgadtan passzolt a kapu bal alsó sarkába (0–5). Remek idő, remek pálya, remek csapatjáték, remek egyéni teljesítmények és sportszerű ellenfél. Gratulálok mindenkinek!

Hajrá Vasas Kubala!

U16

Vasas – Airnergy 1–1 (1-1)

Összeállítás: Démusz-Szilágyi, Egyed, Bagi, Szász-Bakó, Erdélyi, Micsinai-Horváth, Pataki, Danyis

Csere: Horváth helyett Rabatin, Danyis helyett Pápai, Erdélyi helyett Szecsei. Mind a szünetben. Pataki helyett Gulyás 60’, Szilágyi helyett Komódi 65’.

Gól: Pataki 22’

Vezetőedző: Répási László

A szerdai  eredményes és jó játék, ma sajnos nem szerepelt a repertoárunkban. Az első félidőt egy kimondottan kontrára berendezkedett ellenfél és egy lassan sok pontatlan passzal játszó hazai csapat vívta. A másik csapat nagyon fegyelmezetten védekezett a saját térfele közepén. A csatársor pedig a félpályára vissza rendelve akadályozta meg a támadásainkat. A taktika tökéletesen működött, még gólhelyzetig sem jutottunk. A mi találatunk egy szabadrúgás után született. A  kapus kiütötte a labdát, amely egy védő lábáról elénk pattant és ezt értékesítettük. Az ellenfél a saját térfeléről elvégzett szabadrúgásokat is előre ívelte, bízva abban, hogy védőink hibáznak és ezekből gólt szerezhetnek. Ez a gondolkodás sikeres volt, mert egy előre ívelt labdánál a szélről beadtak és a tisztázás a mi védőnk vállát eltalálta, aki 2 méterre volt. Puhl Sanyi bácsit idézve: nem a játékos keze kereste a labdát, tehát nem járna büntető. Az ellenfél szurkolói hangosan kiabálva, sikert értek el az esett után, és a bíró kb. 3 másodperc múlva befújta a büntetőt. Nem hittük el, amit láttunk a cserepadról, de megtörtént. (1-1). A második játékrészben már jobban játszottunk, pontosabban passzoltunk, de helyzetet csak rögzített szituáció után tudtunk kialakítani. Gólt nem tudtunk szerezni, így maradt a döntetlen. Ezt a mérkőzést úgy értékeltük, hogy a szerdai gyengébb ellenfél után, egy fegyelmezetten, keményen védekező csapattal szemben, még játékban nem vagyunk elég jók a győzelemre. A tanulságokat leszűrtük és megyünk tovább a megkezdett úton.

Hajrá Vasas, Hajrá Kubala!

 

U17

Debrecen – Vasas Kubala Akadémia 2-1 (2-0)

Pallag sport centrum, műfüves pálya, 2013.10.12., 14:00 óra

Összeállítás: Major B. – Kerék, Toberny, Beschenbacher, Tóth O. – Radics, Csősz, Major M. – Kovács, Nagy, Miletics.

Csere: Tóth Zs. – Kerék helyett a 60. percben, Marton – Beschenbacher helyett és Oláh – Nagy helyett a 67. percben. Paulovicz (kapus).                                                                  

Gól: Oláh Raymund a 73. percben.

Tóth Csaba, vezetőedző:

A pressingelő hazaiak már az első perctől kezdve ránk jöttek, és a szokatlan felállási formációjukkal nehezebbé próbálták tenni a labdakihozatalunkat. Többnyire sikeresen megoldottuk a labdakihozatalunkat, de egy-két indokolatlan technikai hiba miatt, párszor elvesztettük a labdát. A mérkőzés első nagy ziccerét, mi hagytuk ki. Kovács Dávid egyéni labdaszerzéséből két védőt is maga mögött hagyott, és hét méterről a kapus mellett elgurította a labdát, de sajnos a kapufa mellett elgurult a játékszer. A folytatásban nem tudtunk folyamatosan a labdát birtokolni, rendszerint a közép harmadban elvesztettük azt. A hazaiak egyszerűen építkeztek, egyből a két éket játszották meg hosszú labdákkal. A félidő derekán egy direkt szögletből, sajnálatos egyéni hiba miatt, megszerezte a vezetést a Debrecen (1-0). Alig pár perc múlva, még mindig nem tértünk észhez és védelmi baki-sorozat után röviden szabadítottunk fel. A hiba kapott gólt eredményezett (2-0). A gyorsan szerzett hazai előny már idegesebbé tett minket és játékunk továbbra sem volt magabiztos. Igaz többször jutottunk már el a támadó harmadban, de komolyabb veszélyt nem jelentettünk a hajdúságiak kapujára. Inkább mezőnyjáték alakult ki a két tizenhatos között. A szünetben nagy részben mentálisan kellett a srácokat felrázni, mert a két kapott gól, elbizonytalanította őket. A második félidőben már egy erőtlenebb debreceni csapatot érezhettünk, és a játékunk is felgyorsult. Többet birtokoltuk a labdát és átvettük a játék irányítását is. Viszont az első három ember hatékonysága együtt nem haladta meg a 100%-ot. Ettől függetlenül gyakran tudtunk helyzeteket kialakítani. Csősz Ricsi kétszer találta telibe a felső lécet, de mindkétszer kifele vette az irányt a labda.  Előbb jobb kötőből szabadrúgásból, majd egy akciót követően hiányzott pár centi. Tóth Zs. Ákos és Oláh Raymund becserélésével javult a támadó játékunk. Egy baloldali Tóth Zs. Ákos beadásból, Nagy Ricsi érkezett, de az oldalhálót találta telibe. Kis idő után ismét Ákos veszélyeztetett, de lövése a kapussal szembe célt tévesztett. Érett a gól. Radics Zsolti beadását Oláh Raymi a hálóba fejelte (2-1). A csapat egy játékosként kezdett bele egy nagy hajtásba. Folyamatosan az ellenfél térfelén tudtuk a labdát birtokolni, de a minőségi megoldások elmaradtak. Kapkodás és rossz döntések okozták a labdavesztéseinket. A legnagyobb helyzet még hátra maradt. Radics Zsolti kapura lövése Tóth Olivér elé került, aki két méterre a kaputól elcsúszott és nem találta el a labdát. Ez volt a legnagyobb egyenlítési lehetőségünk. Az utolsó percekben többször pattogott a labda az ellenfél kapuja előtt. Többször, mint a mérkőzés alatt összesen, de gólt nem tudtunk elérni. Így érdemtelen vereséget szenvedtünk el és csalódottan kellett a pályáról lejönnünk. Fájó volt ez a vereség, hiszen több helyzetet dolgoztunk ki mégis kikaptunk. Helyzetkihasználásunk és a támadó játékunk gyengébb volt, illetve az egyéni hibák büntettek meg minket. Sajnálom, mert győzelmet szalasztottunk el.

 

 

U18

2013.10.09., Monor füves pálya, 14:00

Monor - Vasas Kubala Akadémia 0-2 (0-0)

Összeállítás: Németh - Spiegelhalter, Hesz, Orosz, Simon K. - Dinka, Kollár, Omar El Sherif - Forgács, Rabatin, Vogel

 Cserék: Németh h. Győr (45.p.), Omar h. Dorogi (45.p.), Vogel h. Szilágyi (45.p.), Dinka h. Oláh D. (60.p.), Rabatin h. Nagy L. (68.p.), Forgács h. Vígh (72.p.)

Gólszerző: Szilágyi, Dorogi

Domján Norbert, vezetőedző: Jó pályán, ideális "futball időben" játszottuk a mérkőzést. A kezdésnél beragadtunk, a 2. percben Németh Márk bravúrjára volt szükség, hogy ne szerezze meg a vezetést a Monor csapata. A helyzet után sikerült felvennünk a saját ritmusunkat és átvettük a játék irányítását. Többet birtokoltuk a labdát, a hazaiak kontra támadásokkal próbáltak veszélyeztetni. Kollár Márk a védők mögé bepasszolt labdája után, Rabatin Norbert lövését védte bravúrral a monori hálóőr. A szünet előtt még Vogel Márk fejelhetett üresen, de fejese nem találta el a kaput. A második játékrészre nagyobb tempót sikerült diktálnunk és ez már gólokban is megmutatkozott. Az 55. percben Szilágyi Máté lábát húzta el a hazaiak kapusa a büntető területen belül, a jogos 11-est a sértett magabiztosan értékesítette (0-1). A 63. percben egy hazai szöglet után, a kifejelt labdát Kollár Márk gyűjtötte be és az ellenfél kapujához felérő Dorogi Renátót hozta helyzetbe, aki a kimozduló kapus mellett a hálóba passzolt (0-2). Az utolsó 20 percben több helyzetet is sikerült kialakítanunk az ellenfél kapuja előtt, de újabb gólokat már nem tudtunk szerezni, így az eredmény nem változott.

Gratulálok a srácoknak a győzelemhez, megérdemelt volt a 3 pont megszerzése!

 

U21

DVSC - Vasas Kubala Akadémia 3-2 (1-1)

Pallag, füves edzőpálya - 2013.10.12.

Összeállítás: Lékai S. – Lesták M., Túri D., Kis B., Marcsek Á. – Rőthy M.,Tóth Cs., Dorogi R. – Szedlár Z., Szilágyi M., Simon K.

Csere: Rőthy M. helyett El Sherif O. , Jákó J. helyett Simon K., Dorogi R. helyett Kollár M.

Gól: Dorogi R.(2)

Vezetőedző: Késedi Gábor

Késedi Gábor, vezetőedző:

Egészen elképesztő minőségű, parádés füves pálya és kiváló labdarúgó időjárás várt minket Debrecenben. Kiváló tempót diktáltunk, hatalmas fölény az első félidőben. Szinte minden pontját uraltuk a pályának és a mérkőzésnek. Az ellenfelünk csak másodpercekig tudta birtokolni a labdát. Pontos labdakihozatalok, jó visszatámadások, szép és hasznos mozgások a támadózónában. Ült minden. Volt 3-4 kiváló szituáció, mikor nagyon jó ritmusban és ötletes megoldással megbontottuk az ellenfél védekezését. Végül egy jó rágyorsítás utáni átlövéssel szereztük meg a vezetést. Dorogi Reni kiválóan látta meg, hogy megnyílik előtte a tér, rágyorsított a védelmi vonalra, majd életerős lövést küldött a kapura, ami némi szerencsével vágódott a hálóba (0-1). Abszolút megérdemelt gól volt, mert üresjárat nélkül maximális koncentrációval játszott mindenki. Azonban a gólnak szinte alig bírtunk örülni, mert jött a válasz. Egy rossz középpályás védekezés után átlövési kísérlethez jutott az ellenfél. A hazai játékos középmagas bombáját Lékai Soma már csak a kapuba tudta paskolni (1-1). A gyors válasz némileg megzavart minket. Egyből jött egy helyzet még, amit hárítani tudtunk. Utána azonban visszaállt a játék a régi kerékvágásba. Továbbra is nagy labdabirtoklási fölény, folyamatos dominancia. És ez már nem változott meg a félidő végéig. A szünetben megbeszéltük a legfontosabb hibákat, amiből most tényleg kevés volt. A kapott gólon kívül és néhány helyezkedési hibától eltekintve koncentráltan és maximális erővel dolgozott az egész csapat. Az egyedüli problémát az jelentette, hogy többen sérülésből és betegségből tértek vissza, így 2-3 játékos már csak minimális erőtartalékkal rendelkezett. Kis Bazsi a 10. perctől fogva rosszul érezte magát, ráadásul Rőthy Martin egy ártalmatlan szituáció után megsérült. A második félidő elején le is kellett cserélni. Sajnos az első 5-6 percben el döntöttük a meccset, de nem a mi javunkra. Rögtön a 2. percben képtelenek voltunk labdát szerezni a jobb oldalunkon. Négyszer visszakerült a labda az ellenfélhez, majd mikor végre megszereztük, egyből eladtuk, közben a védelmünk teljesen eltolódott és ezt ügyesen kihasználta az ellenfél. Pár perc múlva egy újabb figyelmetlen védekezés, amit még nagy nehezen helyrehoztunk, ám az egyik menteni igyekvő lábról a labda a saját kapunkban landolt. Öngól. Nem sokkal később el kezdtük cserékkel frissíteni a csapatot, ám most a  cserejátékosok nem tudták azt a fajta lendületet belevinni a játékba, amit mi elképzeltünk. Többet nem tudtunk cserélni, pedig volt még a pályán olyan labdarúgó, aki kihagyás után tért vissza és ráfért volna a csere. Kapkodóbb és pontatlanabb lett a játékunk. Ebben a szakaszban is egyértelmű volt a fölényünk, de nem tudtunk olyan stabilan nyomást gyakorolni a hazaiakra. A munka végül meghozta a gyümölcsét egy újabb, meglehetősen akrobatikus mozdulat után született Dorogi gól képében. Renátó az utolsó energia morzsáit is elégetve kiválóan dolgozott végig az egész mérkőzésen. A hátralévő időben már csak kísérletezésre futott az erőnkből, komoly helyzetre már nem, így maradt a 3-2-es végeredmény. Összességében elmondható, hogy most már nem először szenved a csapat érdemtelenül vereséget. 50 percig egészen magas színvonalon, hatalmas akarattal és koncentrációval játszott az egész csapat. Újabb, nagyon bosszantó, buta hibák tették tönkre az elvégzett munkát 3-4 perc alatt. A játékosok maximális erőbedobással dolgoztak, minden erejüket mozgósították, de a siker csak nem akar megérkezni. Dolgozunk érte keményen tovább!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala! 

 

2013.10.12. 00:00

Vissza

 •   M GY D V P
  1 PMFC 24 18 4 2 58
  2 MOL VIDI FC 24 18 2 4 56
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 24 17 4 3 55
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 24 17 2 5 53
  5 UTE 24 14 1 9 43
  6 ZTE AKADÉMIA 24 11 6 7 39
  7 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 24 11 2 11 35
  8 PAKSI FC 24 9 6 9 33
  9 ÚFC 24 9 4 11 31
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 9 3 12 30
  11 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 8 2 14 26
  12 GYIRMÓT SE GYŐR 24 7 3 14 24
  13 SZOLNOKI MÁV UP. FC 24 7 2 15 23
  14 BUDAI FUTBALL CLUB 24 5 5 14 20
  15 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 5 1 18 16
  16 SZEKSZÁRDI UFC 24 1 5 18 8
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 24 15 7 2 52
  2 UTE 24 16 3 5 51
  3 MOL VIDI FC 24 15 5 4 50
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 24 14 7 3 49
  5 PAKSI FC 24 12 5 7 41
  6 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 11 4 9 37
  7 ZTE AKADÉMIA 24 10 7 7 37
  8 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 10 7 7 37
  9 ÚFC 24 9 7 8 34
  10 SZOLNOKI MÁV UP. FC 24 9 6 9 33
  11 PMFC 24 9 5 10 32
  12 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 5 8 11 23
  13 GYIRMÓT SE GYŐR 24 6 4 14 22
  14 BUDAI FUTBALL CLUB 24 5 3 16 18
  15 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 24 4 4 16 16
  16 SZEKSZÁRDI UFC 24 0 2 22 2
 •   M GY D V P
  1 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 20 2 2 62
  2 MOL VIDI FC 24 16 1 7 49
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 24 14 2 8 44
  4 UTE 24 13 5 6 44
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 24 13 3 8 42
  6 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 24 11 4 9 37
  7 BUDAI FUTBALL CLUB 24 10 6 8 36
  8 PMFC 24 10 4 10 34
  9 GYIRMÓT SE GYŐR 24 10 4 10 34
  10 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 9 6 9 33
  11 ÚFC 24 9 6 9 33
  12 PAKSI FC 24 9 5 10 32
  13 ZTE AKADÉMIA 24 8 6 10 30
  14 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 6 3 15 21
  15 SZOLNOKI MÁV UP. FC 24 3 0 21 9
  16 SZEKSZÁRDI UFC 24 1 3 20 6
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 24 20 3 1 63
  2 HONVÉD-MFA 24 16 5 3 53
  3 MTK BUDAPEST 22 14 5 3 47
  4 FERENCVÁROSI TC 24 13 5 6 44
  5 MOL VIDI FC 24 12 5 7 41
  6 DVSC-DLA 24 10 5 9 35
  7 ETO FC GYŐR 23 8 8 7 32
  8 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 23 9 4 10 31
  9 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 8 7 9 31
  10 DVTK 23 8 3 12 27
  11 UTE 24 8 3 13 27
  12 VASAS KUBALA AKADÉMIA 24 7 4 13 25
  13 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 24 7 3 14 24
  14 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 6 1 17 19
  15 PMFC 23 5 3 15 18
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 4 4 16 16
 •   M GY D V P
  1 HONVÉD-MFA 23 18 2 3 56
  2 VASAS KUBALA AKADÉMIA 23 16 3 4 51
  3 PUSKÁS AKADÉMIA FC 23 15 4 4 49
  4 DVSC-DLA 24 14 4 6 46
  5 FERENCVÁROSI TC 23 13 4 6 43
  6 MTK BUDAPEST 22 12 4 6 40
  7 DVTK 24 12 1 11 37
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 24 11 3 10 36
  9 ETO FC GYŐR 22 9 2 11 29
  10 UTE 24 7 3 14 24
  11 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 7 2 15 23
  12 MOL VIDI FC 24 6 5 13 23
  13 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 23 5 6 12 21
  14 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 6 2 16 20
  15 PMFC 23 5 4 14 19
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 5 3 16 18
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 18 1 0 55
  2 FERENCVÁROSI TC 19 15 1 3 46
  3 BUDAÖRS 19 14 2 3 44
  4 DUNAHARASZTI MTK 19 11 2 6 35
  5 SOROKSÁR SPORT CLUB 19 8 4 7 28
  6 VIADUKT SE BIATORBÁGY 19 8 1 10 25
  7 KELEN SC 19 7 4 8 25
  8 REAC SPORTISKOLA SE 19 7 3 9 24
  9 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 19 4 3 12 15
  10 BVSC-ZUGLÓ 19 4 3 12 15
  11 UTE 19 2 4 13 10
  12 DOROGI FC 19 2 0 17 6
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 19 16 3 0 50
  2 UTE 19 14 1 4 43
  3 KELEN SC 19 12 3 4 39
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 19 11 6 2 39
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 11 2 6 35
  6 VIADUKT SE BIATORBÁGY 19 7 4 8 25
  7 DUNAHARASZTI MTK 19 6 5 8 22
  8 SOROKSÁR SPORT CLUB 19 6 3 10 21
  9 BVSC-ZUGLÓ 19 5 3 11 18
  10 BUDAÖRS 19 4 4 11 16
  11 REAC SPORTISKOLA SE 19 1 3 15 6
  12 DOROGI FC 19 1 3 15 6
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 13 10 2 1 32
  2 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 13 9 0 4 27
  3 FC HATVAN 12 7 2 3 23
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 13 6 1 6 19
  5 VÁC VLSE 12 5 2 5 17
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 12 4 2 6 14
  7 BALMAZÚJVÁROSI FC 12 4 2 6 14
  8 DVTK 12 3 3 6 12
  9 KAZINCBARCIKA 11 0 0 11 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 13 11 2 0 35
  2 AIRNERGY FC-BMTE 12 10 1 1 31
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 13 9 1 3 28
  4 DLA-DEAC 12 7 0 5 21
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 12 5 2 5 17
  6 DVTK 12 3 1 8 10
  7 MERCEDES-KLC 13 2 2 9 8
  8 ÚFC 11 2 1 8 7
  9 KŐBÁNYÁÉRT FNLA 10 0 0 10 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu